Chcem sa spýtať že keď nie som na wifi a mám aplikáciu ktorá vyžaduje GPS (nike+ running) sťahuje to nejako z kreditu peniaze? alebo? do takýchto vecí sa nevyznám ...
samotne gps nie...jedine ak by si mala zapnute asistovane gps (pre rychlejsie vyhladanie polohy) tak sa pripoji na net a ti to strhne par centov...ak budes mat ale zablokovane mobilne data tak ti to nestrhne nic...
@colt1911 tak ako som pisal vyssie...za samotne gps sa neplati...ak ma ale mobil asistovane gps a je to zapnute tak sa telefon pripoji na net aby rychlejsie vyhladal polohu a presnejsie navigoval...
@fame na mam samsung ale iny tak neviem ako u teba ale skus. Na hlavnej ploche potiahni hornu listu (cas, baterka,signal..) dole prstom a tam by mali byt hned aj mobilne data.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zalezi ale od toho aky mas mobil...
@fame ako ti mame poradit ked nevieme aky mas mobil?
@colt1911 tak ako som pisal vyssie...za samotne gps sa neplati...ak ma ale mobil asistovane gps a je to zapnute tak sa telefon pripoji na net aby rychlejsie vyhladal polohu a presnejsie navigoval...
ja som skôr čakal že mi povieš niečo ako že platia sa licenčné poplatky za GPS ktoré sú už v cene telefónu s GPS prijímačom
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mám aktivovat GPS bez použití Wi-Fi, ale zadarmo použití satelitů GPS??..děkuji
V nastavení -> poloha a zabezpečení zaškrtete určovat polohu podle satelitů.
to bude asi toto alebo?