Ahojte
Pred rokom mi mama kúpila mobil v Datarte. Asi pred 2 týždňami sa mi pokazil (všetko išlo v poriadku, keď mi zrazu jedného dňa sekol, ja som ho vypla a keď som ho znova zapla, ukazoval mi len logo samsung). Išla som ho teda reklamovať a tam mi
SOI s tym neurobi ani hovno na strane spotrebitela. Maximalne ulozi prevadzke pokotu, ale problem nevyriesi. I ked je pravda, ze na Datart plati, ked sa v predajni zacnes ohanat SOIkou...
Kazdopadne treba si zaplatit znalca a s jeho posudkom ist reklamovat znovu.
A este dodam, ze ak ti nasledne neuznaju reklamaciu (budu musiet kontrovat inym znaleckym posudkom), tak to mozes dat na sud. Otazka je, ci sa ti to oplati.
Ak ti reklamaciu uznaju, tak ti musia preplatit naklady za znalecky posudok.
Mne sa s mobilom stala podobna vec, tiezbsa mi zasekol a ked som ho vypol a znova zapol tak tam svietilo iba logo android, ale poslal som to na reklamaciu a bez problemov to zobrali...
Najprv si precitaj zdvôvodnenie zamietnutia reklamacie, ak si s mobilom ty nic nespravila tak im tam narob bordel, vyhrazaj sa sudmi a SOI a uvidis pochybujem ze by sa ti chcelo zalovat a podobne ale vyhrazat sa mozes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Kazdopadne treba si zaplatit znalca a s jeho posudkom ist reklamovat znovu.
Ak ti reklamaciu uznaju, tak ti musia preplatit naklady za znalecky posudok.
Najprv si precitaj zdvôvodnenie zamietnutia reklamacie, ak si s mobilom ty nic nespravila tak im tam narob bordel, vyhrazaj sa sudmi a SOI a uvidis pochybujem ze by sa ti chcelo zalovat a podobne ale vyhrazat sa mozes