vy fenuj ho..vyber vsetko baterku krt tka jak sa da a nechaj ho pri radiatore a o 4 dni pohode funguje ..mne sapdol v lete do bazenu a ide vyfenovala so ma pohoda
fakt, pôjde za pár dní ja som zabudol, že mám mobil vo vrecku a skočil som na námestí do fontány kks som sa bál jak hovado že sa mi posral: smiley: a tiež len vibroval ale ptm už sa spamätal
prečo sa kúpeš s mobilom? a či pôjde závisí od veľa faktorov, či už vyschol, koľko stál, čo je to za značku a či si ho zapla kým bol mokrý a tým niečo vyskratovala.
ak nepomôže fén skús vyššiu teplotu, taká teplovzdušná pištoľ ale asi by sa ti roztiekli plasty
@pedall este nevyschol inak by siel je to samsung d 900i a zapla som ho kym bol mokry ale keby skratoval tak by asi nesiel a on ide len nie tak ako by mal
rozober ho a ofenuj. A nie raz. par krat ofenujes a potom nechas postat potom zasa a tak aspon tri dni nech ti vyschne. A potom ho zasa zlozis do kopy zasrobujes a pojde ako pred tym. Ale nechapem ako ti mohol padnut mobil do vane
ja som mala mobil v kabelke, a uplne lialo, mi premokol cely mobil, potom divne zvuky vydaval a pipal, vibroval...ale po cca 2 tyzdnoch sa uvedomil ale bola to len nokia nejaka smejdna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a este ti nepovedali ze pri kupani treba mobil nechat na suchom a bezpecnom mieste???
ak nepomôže fén skús vyššiu teplotu, taká teplovzdušná pištoľ ale asi by sa ti roztiekli plasty