mohla by si napisat aku mas ponuku a kolko chces dat na ten telefon,lebo najdu sa ludia, co nevezmu ani za svet mobil za 1€ a ini zase nie su ochotní dat viac
G1ka od googlu je celkom dobra, dotykova, ma android (operacny system zalozeny na linuxe = kopec veci na to je free ), ma to wifi, prehrava to vsecko co len chces, ma to velku klavesnicu fajnu... co ja viem co.. nevyhody su ze je to trosku tehla oproti klasickym nokiam a tak, a okrem toho oficialne len od t-mobilu ho kupis, avsak da sa na nete kupit odblokovany v pohode, cena je nejakych 100-200 libier. (libra = 35 korun cca)
samozrejme pokial si mega nenarocny uzivatel tak ti staci novsia nokia nejaka, iphone by ma nebavil, uz len za to ze ho ma kazdy a je dost kazivy.
@Bibla čo tak Nokia 6303? je to vlastne taká novšia, krajšia a vylepšená 6300...
displej 320*240 pixelov, 2.2", pamäť 64MB + pamäťovka do 4GB, 3,2Mpix foťák s bleskom, 3.5mm jack čo je fajn keď si chceš zapojiť vlastné sluchátka... strieborný je z nereze, čierny je normálny umelohmotný či z čoho to je normálne stojí okolo 150€, s paušálom by mohol byť za korunu, alebo za euro, či ako je to teraz... akurát je možné že ten mobil bude mať zase každý ako 6300...
mam sony ericson w910i.. dva roky.. blbne mi ako nikdy (neda sa mi dovolat, ked je dlho zapnuty; vypina sa; 2krat behom roka v oprave xD), ale keby som mala vacsiu kartu ako 1GB tak som uuuplne spokojna.. xD dobry mobil xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
SE preto,lebo podla mna su to naprd mobily,pomale,kazive,nespolahlive,ohladom funkcii tiez nič moc...nemam rad SE
najlepsi z najlepsich!
samozrejme pokial si mega nenarocny uzivatel tak ti staci novsia nokia nejaka, iphone by ma nebavil, uz len za to ze ho ma kazdy a je dost kazivy.
displej 320*240 pixelov, 2.2", pamäť 64MB + pamäťovka do 4GB, 3,2Mpix foťák s bleskom, 3.5mm jack čo je fajn keď si chceš zapojiť vlastné sluchátka... strieborný je z nereze, čierny je normálny umelohmotný či z čoho to je normálne stojí okolo 150€, s paušálom by mohol byť za korunu, alebo za euro, či ako je to teraz... akurát je možné že ten mobil bude mať zase každý ako 6300...