Zasrany sony erikson radsej ako nokia? PRINAJHORSOM nokia? odkial si spadol chlapce? a kvalitny fotak? na mobile? take nico aj existuje? pokial chces kvaliny fotak, kup si fotak. ked chces kvalitny mp3 prehravac, kup si mp3 prehravac.
@kevin ja C510 mam (tiez som zatazena na SE) a mozem povedat, ze ja som narocna na telefony, ale henten mi fakt staci...ma super prehravac, cistu ,kvalitnu hudbu...fotak ma sice 3,2 Mpx, ale aj tak je lepši ako vela inych (napr.LG KC 550 ma 5Mpx a foti..hm..biedne ešte k tomu pekne zaostruje...sice v tme foti biedne, blesk mu do dobrej kvality nepomaha, ale mne stači, ja po nociach nefotim ...a telefonovanie, smskovanie, to je samozrejmost
nokiu? aby čakal sto rokov, kym mu vobec otvori menu? ....no nokiu by som nechcela su aj dobre nokie..ale s ktorymi som ja v kontakte tak hm :d a to niesu ani stare.. takze ja by som tiez nokiu nebrala..a maju este aj taky dizajn stary..sice ericssony ho maju skoro stale rovnaky, ale pekny..
@kevin podla mna praveze ju ma v pohode , uplne pre palec ako stvorene , a navise ma paradne funkcie... lepsie nekupis , uz jedine C902/3 ale ten stoji 2x tolko
za 120€? Čo tak Nokia 6300? Foťák sice iba 2mega, ale fotky sú pekné, pamäť sa dá rozšíriť micro sd kartou. Mobil pekný elegantný, znesie aj škaredé pády.
@josssef ta nokia 6300 znesie sice skarede pady..ale ze by boli fotky pekne? ee..nie....
prehravac ma tiez naprd...
@kevin@stormmaster3r ti radi dobre...ten telefon je fakt dostacujuci pre kohokolvek.. (no samozrejme nie pre toho čo chce hraciu konzolu,hifi vežu a supermegarychlostny internet v jednom) ten ten telefon, teda konkretne ten co mam ja, ma taku mensiu softwareovu chybicku ze mu raz za čas nejako sekne display a začne tak slabučko blikat, alebo sa rozdeli na poli ale potom ked zhasne a zapne sa znovu tak je to ok bol uz aj v oprave aj vymenili software ale nepomohlo..ale neni to nejaky brutalny defekt...ono to prestane.. mozno ten tvoj to robit nebude ale ostatok telefonu je fakt že vymakany bol 6 dni v oprave , mala som namiesto neho SE K550 no...FUJ OTRAS...tlacitka tvrde jak uschnute h...no nič..a software stary ako K610i..lebo je stary,..a normalne mi moja C510 chybala..uplne nervozna som cely tyzden bola..ale o tomto som nechcela len tolko ze som na nom zavisla mozem povedat ze z tych jednoduchsich telefonov je jednoznacne najlepsi..
a k tej N95 ..sam o sebe je to telefon dobry..ale fakt ako velka krava..ale funkcie ma celkom dobre, to sa musi nechat...aj vysuvanie z oboch stran a prakticky ukryty prehravac
@kevin urcite to nieje velka zmena kedze ma rovnaky software aj skoro rovnako vyzera..len c902 ma polodotykovy displej, pravda? pri fotaku sa mi zda..a pri ostatnych funkciach neviem, nemala som tu cest ho ovladat ale kazdopadne si velmi prevelmi dobre spravil ze si si nekupil tu nokiu 6300 (ta sa uz ani nekradne, co ju nik nechce)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak podla mna ber C510
@indifferentgirl
kamarát ho má, ale ten mobil má hroznú klávesnicu nie ?
Nemám nejaké extra veľké požiadavky, pre mňa je už 5mpx veľmi kvalitný
Tak akú nokiu by si mi odporučil ? :p
Tak ja neviem no, dneska idem za ním, sa pozriem
@kevin ja C510 mam (tiez som zatazena na SE) a mozem povedat, ze ja som narocna na telefony, ale henten mi fakt staci...ma super prehravac, cistu ,kvalitnu hudbu...fotak ma sice 3,2 Mpx, ale aj tak je lepši ako vela inych (napr.LG KC 550 ma 5Mpx a foti..hm..biedne ešte k tomu pekne zaostruje...sice v tme foti biedne, blesk mu do dobrej kvality nepomaha, ale mne stači, ja po nociach nefotim ...a telefonovanie, smskovanie, to je samozrejmost
Okey, tak zoberiem asi ten
Nevyznám sa do mobilov, ale N95 je najväčší BULLCRAP pod slnkom...
@jossef
nie dík, to už radšej ten C510
@strommaster3r dík
prehravac ma tiez naprd...
@kevin @stormmaster3r ti radi dobre...ten telefon je fakt dostacujuci pre kohokolvek.. (no samozrejme nie pre toho čo chce hraciu konzolu,hifi vežu a supermegarychlostny internet v jednom) ten ten telefon, teda konkretne ten co mam ja, ma taku mensiu softwareovu chybicku ze mu raz za čas nejako sekne display a začne tak slabučko blikat, alebo sa rozdeli na poli ale potom ked zhasne a zapne sa znovu tak je to ok bol uz aj v oprave aj vymenili software ale nepomohlo..ale neni to nejaky brutalny defekt...ono to prestane.. mozno ten tvoj to robit nebude ale ostatok telefonu je fakt že vymakany bol 6 dni v oprave , mala som namiesto neho SE K550 no...FUJ OTRAS...tlacitka tvrde jak uschnute h...no nič..a software stary ako K610i..lebo je stary,..a normalne mi moja C510 chybala..uplne nervozna som cely tyzden bola..ale o tomto som nechcela len tolko ze som na nom zavisla mozem povedat ze z tych jednoduchsich telefonov je jednoznacne najlepsi..
a k tej N95 ..sam o sebe je to telefon dobry..ale fakt ako velka krava..ale funkcie ma celkom dobre, to sa musi nechat...aj vysuvanie z oboch stran a prakticky ukryty prehravac
Ja som sa rozhodol pre C905.
Je to veľká zmena ?
@stormmaster3r