Taaak koľko ste ,fónov, vystriedali , kedy ste mali prvý - ja v 12 (a55) a ako ste o ne prisli priznajte kolko stratili abo vam slohli nejaky? .. ja mam asi 5ty
v 9 prvy to bol sendo, se daky, nokiu 5200, se w310i, daka nokia, teraz mam se vivaz pro
takze 7
tu poslednu nokiu som si kupila lebo som potrebovala 2 telefony a prisla som o ne ked mi koncila zmluva a dostavala som ich k pausalu este rok sa budem trapit s hentym vivazom to je strasne nieco -.-
nikdy som to nerozbila ani nic ale viem ze n5200 prestala svojvolne zvonit a w310i sa svojvolne resetoval
napisala by som co robi vivaz ale to sa akurat zase naserem mozno skonci tak ze ho jebnem o stenu jedneho dna
Nokia 3310 (odložená), Nokia 3100 (sublimovala , Nokia 3100 (polopokazená), Nokia 6230 (zničená), Nokia 5220 XpressMusic (predaná mladšej generácií), HTC Desire (aktuálny)
v 15 nokiu 5110, potom som mala 3310, potom nejaký samsung, zas nejakú nokiu, inú nokiu a teraz mám nejaký sony ericson
ani jeden som nestratila, ani jeden mi neukradli... buď sa pomenili, môj išiel mame, otcov mne a tak alebo som ich mala až dokým neboli schopné fungovať...
@tasha5 co netusis? temu sem nepochopil (siemens a65 naslednik siemensu a55 a prechodca siemensu c72).. a sony ericson? no spokojnost bola co sa tyka podpory, ovladania a jednoduchosti a tak. naopak je to s LG..aj ked co sa tyka se k550i ten mam doteraz odlozeny funguje ale odislo mi konektor takze sa neda nabijat a konektor sa neda vymenit kedze si prispajkovany na dosku.. skoda
ale napada ma ako som uplne nenormalne strasne chcela asi 3 roky lg chocolate potom som chodila s jednym chalanom co ho mal a bol to taky srot ze uz som ho nechcela
ale dovtedy....boze hadam aj dusu by som zan predala
@tasha5 no hej... boli dobre ale teraz uz ani ne... preto si ich uz nekupujem.. ´a jked mi nejde tak o mobile ako o sluzby/ pausal k nim.. a co take lutujes na nem/nom?
@tasha5 jaaaj no stava sa.. netreba pozerat na vonkajsek ale aj na vnutro.. u mna ide skurej na parametre ako na to jak to vyzera.. neriesim kktiny? mylis sa..
Motorola: 1ks prvý telefón čo mal v sebe internet a pritom to nemalo farebnú obrazovku a fungoval na také 3 baterky
Ericsson : 1ks stále ho mám hodený v posteli
Nokia: 3510 , 3310 , 3330 , 6xxx , 1616
Sony Ericsson: W300, K750( prerobený na W800) , K530 ( prerobený na W660) , C510 ( prerobený , flash menu atď) , 1ks taký starý biely s modrým podsvietením čb display
Sagem : Myx 7 neviem čo ...celkom dobrý na tú dobu
Samsung : 1ks low-end
a teraz Samsung Galaxy S ale treba mi 100 euro na nový display
3510 som stratil v Blave , za W300 som sedel 2 hodiny na kriminálke v Blave (že vraj som kúpil kradnutý telefón) , 80% telefónov ktoré som tu napísal som rozbil a ostatné mám odložené v šuflíku
Prvý bol Nokia 3100, potom SE W800i (pre mňa najlepší mobil), potom som zdedila Nokiu N75 (kým nezačala zamŕzať bola v pohode), potom SE Satio (tiež začal mrznúť) a teraz HTC wildfire. Všetky som vystriedala v priebehu cca desiatich rokov.
mozno aj nejaky iny este nevim nepamatam sa ale myslim ze len tieto no a nijak zvlastne som ich nestratil a podobne jeden mi sice ukradli ale potom ho nasli policajti
@smartboy jee to je super , .. jak som to vystihla , odpusť lebo vdaka tomu ze som si to zapisala tak som nezabdula co som chcela , pls! ja biedna sklerotička
@tasha5 ty si nemala 3310nu ? to je smutne to bol najlepsi telefon v historii ludstva a ja som ho mal este aj nejaky abgrejdovany normalne som tam mal 2 hry navyse a bol lahucky oproti ostatnym 3310nam
@torpedo08 no veeeru, jaka skoda nebola mi vtedy sympatisch .. bola tehlicka moc, smutne .. no tunning doslova pekne co najlepsi al neznicitleny ako zistujem
@tasha5 no ja som to mal jednoduché ja som napríklad dostal pokazený telefón a opravil som si ho len niekedy bol problém zohnať náhradné diely ale napr. taká 3310 to mal skoro každý takže som si z piatich pokazených poskladal tri a tak ...ale najviac čo som sa capol po vrecku bol asi Galaxy S rovných 500€ lenže pred rokom to bolo iba 35%-40% z mojej výplaty takže mi to bolo jedno. Aleje to super telefón zato si ho chcem opraviť inak to nemám vo zvyku, čo už rozbijem ja sa opraviť nedá alebo to neopravujem
na základke som mala prvý, ten som stratila v lete, v sezóne lietania po vonku, potom som mala Nokiu s krásnym modrým obalom a potom Sony Ericsson a ten drží doteraz, lebo je najlepší a nechcem žiadny iný, ale chudák už dochádza.
názvy si nepamätám... prvý som mala, keď som mala 11, ten bol odveci, potom som mala dve nokie posebe také isté, potom ďalšia Nokia, tá sa mi furt vypínala, potom ďalšia Nokia, ktorú mi kamoška obliala vodou (tú som milovala najviac ) potom som mala nejaký retardovaný Samsung, čo mi furt len na nervy išiel a teraz mám zas Nokiu, ktorú lúbenkám už len za to, že prežila toľko pádov.... Neni nad tehlu...
Prvý som mal v 13stich alcatel a potom sendo, ale to až po rokoch. Mobil som ešte nestratil a ani nerozbil. Momentálne mám tri a od svojich 17stich mám už iba značku Sony Ericsson
v 13tich, najprv nokia 3310, potom LG so zrkadielkom, potom dalsi taky divny LG, potom Sagem MY X5-2 , potom sagem MY 501C, samsung e250, nokia n70(moj najoblubenejsiiii), nokia 5310 xpress music, a teraz aktualny samsung ... taaakze 9 a inak vsetky telefony dodnes zijuuu aj ked 5310 je na tom biedne
@34@tasha5 To fakt : ) Mám jednu nokiu už 4 roky. Predtým som žiaden mobil nemal a ani som ho nepotreboval. Najhoršie čo sa mi stalo bolo, že mi padol z prvého poschodia z terasy, ale v pohode to prežil.
chronologicky: siemens a50, siemens c55, siemens sl45, po ukradnutí c55 nejaká stará motorola, potom druhý c55, SE k700i, SE w800i, SE k800, iPhone 3gs, iPhone 4
15 rokov- Siemens cx65 už mal vtedy asi 4 roky a zbožňovala som ten mobil
potom dostal strýko ku fixu mobil za euro a jemu bol na nič, tak som ho dostala ja v 17 Lg a siemens si vzala mama, ale už mal kvalitne dodrbanú baterku (a to už vymenenú)
a teraz mi prestal na ňom fungovať budík, ale pokiaľ sa nepokazí, neplánujem ho už meniť
prvý ked som mala asi 11, možno 12 (siemens A35) potom Nokiu tú cihloidnú, nokiu vyklápaciu (čísla si fakt nepamätám ), sony ericson k550i (tušim) a teraz mám blackberry
@tasha5 ja som to mal v konceptoch v mobile už asi mesiac a vkuse som to odkladal na deň keď tu nebude veľa ankiet alebo budú nudné chcel som dať anketu že aká bola značka vášho prvého mobilu a možnosti a že poprípade hodte fotky a dnes som to chcel založiť a takto škaredo si mi podkopla kolená tss
Prvý mobil som dostala na 10 narodeniny (potom, keď som dostala ďalší, som ho mame a jej manželovi vrátila):
Nasledovali dva od deda (zn. prvého neviem, ale ten mi po pár mesiacoch zobrali, pretože sa zistilo, že bol kradnutý - ale môj dedo ho neukradol, on ho od niekoho dostal, druhý bol Sony Ericsson Vodafone, červený, presný typ neviem).
Potom mi už mobily kupovala babka...
Vyklápací Samsung ružový, vyklápacia Motorola čierna, Sony Ericsson strieborný, vyklápací Samsung s vymeniteľnými krytmi, vyklápací Sony Ericsson fialový, vysúvací Sony Ericsson modrý a dotyková Nokia tyrkysová.
Žiaľ, tento som si vzala do kúpeľne, a... utopila som ho (nie zámerne)
Ja som mala v 6tich uplne stary dvojriadkovy ALCATEL, a ked som mala 8 som mala Siemens A55 potom som mala taku nokiu s fotakom potom som mala Sony Ericsson K610i, potom LG KU990i a teraz mam Sony Ericsson Elm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
v 9 prvy to bol sendo, se daky, nokiu 5200, se w310i, daka nokia, teraz mam se vivaz pro
takze 7
tu poslednu nokiu som si kupila lebo som potrebovala 2 telefony a prisla som o ne ked mi koncila zmluva a dostavala som ich k pausalu este rok sa budem trapit s hentym vivazom to je strasne nieco -.-
nikdy som to nerozbila ani nic ale viem ze n5200 prestala svojvolne zvonit a w310i sa svojvolne resetoval
napisala by som co robi vivaz ale to sa akurat zase naserem mozno skonci tak ze ho jebnem o stenu jedneho dna
akoze viem ratat do 6
tá sa mi namočila a skratovala (ach) - proste, nie taká typická nokia
ďalší bol taký starý, ani neviem, aká značka, asi Siemens, to ešte takž fakt že starý typ... neviem, čo sa s ním stalo
a teraz mám Sonny Erricson, ale má rozbitý displej, celý čierny, z ktorého môžem len telefonovať, aj to na čísla, ktoré poznám naspamäť (ach)
ani jeden som nestratila, ani jeden mi neukradli... buď sa pomenili, môj išiel mame, otcov mne a tak alebo som ich mala až dokým neboli schopné fungovať...
takže za 11 rokov som ich mala 6
inak, sekol som sa, zabudol som ešte na 2 nokie a jeden samsung. čiže dokopy minimálne 8 som ich mal
ale dovtedy....boze hadam aj dusu by som zan predala
Motorola: 1ks prvý telefón čo mal v sebe internet a pritom to nemalo farebnú obrazovku a fungoval na také 3 baterky
Ericsson : 1ks stále ho mám hodený v posteli
Nokia: 3510 , 3310 , 3330 , 6xxx , 1616
Sony Ericsson: W300, K750( prerobený na W800) , K530 ( prerobený na W660) , C510 ( prerobený , flash menu atď) , 1ks taký starý biely s modrým podsvietením čb display
Sagem : Myx 7 neviem čo ...celkom dobrý na tú dobu
Samsung : 1ks low-end
a teraz Samsung Galaxy S ale treba mi 100 euro na nový display
3510 som stratil v Blave , za W300 som sedel 2 hodiny na kriminálke v Blave (že vraj som kúpil kradnutý telefón) , 80% telefónov ktoré som tu napísal som rozbil a ostatné mám odložené v šuflíku
+ ešte Sendo a SE K310 ten som hodil do jazera
sagem my-x 7 ci jak sa volal
SE k700i
Samsung sgh z140v taka sitna vyklapacka
SE k550i
nokia 5220 Express music
nokia 5530 Express music
mozno aj nejaky iny este nevim nepamatam sa ale myslim ze len tieto no a nijak zvlastne som ich nestratil a podobne jeden mi sice ukradli ale potom ho nasli policajti
no a teraz mam nokiu c5-00
Všetky boli nahradené vďaka tomu, že raz za nejaký čas, ocino vo firme dostával nový služobný mobil a na týchto mobiloch sme žili traja z rodiny.
A raz to neviem prečo nebolo zadarmo, ale ten mobil stál tak pätinu toho, čo normálne.
A z tých predchádzajúcich jeden prestal žiť tesne po nahradení, lebo sa nedá nabiť, jeden bol darovaný a čo sa stalo s prvým už ozaj neviem.
siemens s55 (tomu sa pokazila baterka)
potom nejaku nokiu, neviem ani ake mala cislo (kupili mi pouzivanu a uz skoro skapala)
nokia n73 (ukradli mi)
nokia 5610 (praskol display do nepouzitelneho stavu)
nokia c6-00 (zatial sluzi aj ked je trochu fyzicky poznacena)
nejaká Motorola
potom starú Nokiu s farebným displayom(a fotoaparátom mimo mobilu-takým oranžovým)
SE k55Oi(vydržal 5 rokov,kým sa sám od seba nezačal vypínať a potom sa už ani nezapol najlepší mobil aký som kedy mohla mať....)
Nokia 2330
Nokia 500
nastastie som nestratil nikdy ani jeden
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
a potom som mala este 4,ale tie sa neznicili,to sme si v rodine vymienali...chvilu som mala ten co brat,chvilu ten co mala mama.....
teraz mam
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
čiže momentálne 10. a prvý bol v asi 14 rokoch..
tento bol môj prvý, keď som mala 10
potom som mala tieto:
potom dostal strýko ku fixu mobil za euro a jemu bol na nič, tak som ho dostala ja v 17 Lg a siemens si vzala mama, ale už mal kvalitne dodrbanú baterku (a to už vymenenú)
a teraz mi prestal na ňom fungovať budík, ale pokiaľ sa nepokazí, neplánujem ho už meniť
Siemens c35
Trium Mars
Mitsubishi trium
Nokia 3310
Nokia 3510i
Siemens sp65
Nokia 5310xpress
Nokia 5220xpress
Huawei Sonic
Roky fakt neviem ale tak nejak okolo 2002 mohol byť ten prvý
čiže dokopy 5
... všetky slúžili ešte dlho po mne, posledné 3 už sú po smrti
Nasledovali dva od deda (zn. prvého neviem, ale ten mi po pár mesiacoch zobrali, pretože sa zistilo, že bol kradnutý - ale môj dedo ho neukradol, on ho od niekoho dostal, druhý bol Sony Ericsson Vodafone, červený, presný typ neviem).
Potom mi už mobily kupovala babka...
Vyklápací Samsung ružový, vyklápacia Motorola čierna, Sony Ericsson strieborný, vyklápací Samsung s vymeniteľnými krytmi, vyklápací Sony Ericsson fialový, vysúvací Sony Ericsson modrý a dotyková Nokia tyrkysová.
Žiaľ, tento som si vzala do kúpeľne, a... utopila som ho (nie zámerne)
Dala som priateľovi...
Vyhodila som...
Aktuálny...