Ahojte.Mam starsie mobilne telefony ktore uz nepouzivam.A chcel by som ich predat ale inzeraty nezaberaju...poradite mi prosim co by som mal urobit aby som ich predal?Dakujem
1. ty by si ich kupil za taku cenu,keby si chcel iný mobil ako máš?
2. musíš zohľadňovať nielen morálne či fyzické opotrebenie, ale aj to, že na portáli(zrejme), kde to inzeruješ, nie je také veľké množstvo ľudí,aby sa našiel niekto,kto by bol to bol ochotný kupiť.
a ako hovorí @moonbeam mal si si pozrieť ostatné ceny a dať aspoň rovnakú ak nie nižšiu cenu,lebo inak si znižuješ pravdepodobnosť predaja...nebuď príliš chamtivý,lebo nakoniec ti ostanú akurát tie dva pre teba zbytočné mobily...
za 30 eur si kúpim nový telefón, síce funkcie bude mať na rovnakej úrovni ako x rokov starý telefón, ale nebude mať škrabance a budem mať na neho dvoj ročnú záruku...
30€ a 21€ to je strasne veľa za dane typy...kazdy jeden z nich ma aj v neviem ako dobsono stave hodnotu max 15€...za tie ceny za aké ich ponuka tí ich nikto nekúpi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. musíš zohľadňovať nielen morálne či fyzické opotrebenie, ale aj to, že na portáli(zrejme), kde to inzeruješ, nie je také veľké množstvo ľudí,aby sa našiel niekto,kto by bol to bol ochotný kupiť.
nie žeby som kupovala 30 eurové mobily