Caute neviete aka je spotreba dat pri tomto internete?Chcel by som si ho kupit,ked by som napr cestoval alebo proste tam kde by som nemal net.Na chatovanie to urcite staci,ale ked by som pozeral nieco online ako teraz napr MS v hokeji alebo nieco s archiv
tak ja by som radsej taky aby som mohol pozerat videa online lebo nebudem doma ked budu MS a vo vlaku by som pozrel online hokej,kvoli tomu zhanam nejaky net.
no ano taky net.lebo v O2 nenasiel som taky net ako je v T-mobile ten bezzaväzkov.lebo hore bolo pisane-Radšej O2, Dáta neobmedzene 6€/mesiac, bez záväzkov.a nenasiel som do booku zeby to bolo to je asi iba mobilny net.
Prejdi na O2 dataneobmedzene a mas po starostiach,sice je to pomalsie,ale na surfovanie v mobile uplne postacuje,ja tak fahcim denno denne aj 24h a nemusim nic kontrolovat.A krasne mi idu aj videa na Youtube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
sic to asi nebude na videa.. predsa len.. neobmedzeny net za 6€ asi nebude lamat rychlostne rekordy..
na druhej strane.. neobmedzeny potom neponuka uz velmi nikto mobilny (prenosny) ale mozno sa mylim..