ahojte...chcem sa opytat ako funguje edge...nieco som precitala ale velmi nechapem...ako sa da prepojit mobil a notebook? v predajni mi povedali ze na to by som mala mat kabel ale ten som original v krabici nedostala som v tom dost dilino takze prijmem
Tak ak máš napr. Nokiu, tak ti stačí normálny kábel, od mobilu do pc. Program Nokia PC suite. A cez to sa pripojíš hravo. Ale dá sa kúpiť aj také dačo jak "modem".... je to taký akože usb, tam vopcháš sim-kartu a cez usb pripojíš do pc a surfuješ
encrypt - na forach som citala ze je dost pomaly ale je to individualne podla tvojich poziadaviek preto som tam dala to "relativne"...a co je opera mini?
novodd: mam nokiu a pozrela som aj kde to stiahnut dakujem...a k tomu kablu: da sa zakupit v nejakej predajni mobilov alebo je to nejaky specificky? lebo nejaky som dostala pri kupe ale nechapem na co je ked nepasuje do ziadneho z otvorov na mobile.... s tym akoze usb - no nieco take mam ale neviem ci je to konkretne to...tak uvidim
a teda ak uz ten program budem mat naistalovany tak mi staci zavolat na infolinku O2 a oni to uz vsetko "spravia zariadia"? a inak nejake vstupne poplatky sa neplatia?
@Noo zalezi od toho aky mas mobil. Len 3G telefony dokazu naraz pouzivat aj datove aj hlasove sluzby. Cize ak nemas 3G a vyuzivas edge, tak sa ti nikto nedovola.
Inak O2 ma velmi slabe pokrytie, takze sa ti velmi lahko moze stat ze sa ocitnes v sieti T-mobile a potom platis za data prave im (aj ked mas O2 data neobmedzene). A tie rychlosti su samozrejme nizke a dostacujuce akurat tak na IM komunikaciu, ci tahanie mailov. Prezerat stranky je pain in the ass..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
novodd: mam nokiu a pozrela som aj kde to stiahnut dakujem...a k tomu kablu: da sa zakupit v nejakej predajni mobilov alebo je to nejaky specificky? lebo nejaky som dostala pri kupe ale nechapem na co je ked nepasuje do ziadneho z otvorov na mobile.... s tym akoze usb - no nieco take mam ale neviem ci je to konkretne to...tak uvidim
a teda ak uz ten program budem mat naistalovany tak mi staci zavolat na infolinku O2 a oni to uz vsetko "spravia zariadia"? a inak nejake vstupne poplatky sa neplatia?
dakujem
Inak O2 ma velmi slabe pokrytie, takze sa ti velmi lahko moze stat ze sa ocitnes v sieti T-mobile a potom platis za data prave im (aj ked mas O2 data neobmedzene). A tie rychlosti su samozrejme nizke a dostacujuce akurat tak na IM komunikaciu, ci tahanie mailov. Prezerat stranky je pain in the ass..