Pokazil sa mi telefón (Lumia) a chcela by som znova Windows pohone. Mám nárok v O2 sk na telefón, ale vraj Microsoft už nemajú v ponuke. Myslíte, že ich ešte niekedy budú mať? Dajú sa vôbec ešte aspoň kúpiť v nejakej kamennej predajni? V Nay tiež nie sú.
Problém je, že v jednom vstupe na SIM mi nejde telefonovať na slovenské čísla (len na české), v druhom zase nejdú posielať sms. Píše mi, že SIM karta nie je vložená alebo je neplatná. Ale SIM-kou to nie je, včera mi dali 2 nové SIM-ky.
preco? uz je to nepodporovany system. aplikacie uz na to nerobia a aj co je za chvilu skonci. zrusia aj synchronizaciu tak prides o kontakty, smsky, kalendare...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mozno este nekde kupis 550/640/650
celkovo windows phone uz nema zmysel kupovat...aj aplikacie uz rusia pomaly z obchodu
hovori sa o uplne novych telefonoch od microsoftu s plnohodnotnym windowsom...pochybujem ale ze pojde o lacnu zalezitost..
Ja mám Lumiu 630 a bola som s ňou max. spokojná.
a 630 uz vobec. ta nemala ani aktualizaciu na windows 10 ak sa nemylim
ked tak si kup aspon lumiu 640