moderny tanec sa dnes rozumie hlavne jazz, scenika, zmes jazzu a baletu, vseobecne contemporary cize vsetky tie novo vytvorene smery ako limon, mattox, grahamova a pod.
ono, v modernom tanci ide HLAVNE o improvizaciu a ostatne vujadrenie hudby a toho ostatneho je uz na tebe, no a na to musis mat techniku (cize jazz a balet), ja osobne mam moc rada tanecne divadla ak ide o dost sugestivnu hudbu (pribeh) a stvarnia to pekne tak mi behaju zimomriavky po chrbte ...no a osobne tancujem tiez rada na take
co se tyce skol, ide o to, ze aj na to aby ta zobrali niekam tancovat potrebujes papier, aj ked chces ucit potrebujes papier, jednoducho to tak je...a su skoly, ktore su take obre ze ich este ani neskoncis a uz mas kontrakt isty
btw. ked ide o to ze naco skoly - kde inde sa naucis vsetko co ti treba vediet?
Thak asi tak ako ti napisala vegetable, az nato, ze v modernom tanci nejde hlavne o improvizaciu... A neviem, VS je fajn na moderny tanec v Blave celkom, ale asi len na pedagogike tanca... Tot vsjo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ono, v modernom tanci ide HLAVNE o improvizaciu a ostatne vujadrenie hudby a toho ostatneho je uz na tebe, no a na to musis mat techniku (cize jazz a balet), ja osobne mam moc rada tanecne divadla ak ide o dost sugestivnu hudbu (pribeh) a stvarnia to pekne tak mi behaju zimomriavky po chrbte ...no a osobne tancujem tiez rada na take
co se tyce skol, ide o to, ze aj na to aby ta zobrali niekam tancovat potrebujes papier, aj ked chces ucit potrebujes papier, jednoducho to tak je...a su skoly, ktore su take obre ze ich este ani neskoncis a uz mas kontrakt isty
btw. ked ide o to ze naco skoly - kde inde sa naucis vsetko co ti treba vediet?