Dá sa na Slovensku seriózne študovať módny design a návrharstvo? Ak áno, kde?
Momentálne som v Anglicku a tu sa dá vybrať umenie a design už ako predmet na strednej a dá sa tomu naplno venovať, ale mám pocit, že Slovenský školský systém na umenie ta
podla mna je ovela lepsie sa niecomu takemuto radsej venovat v zahranici..viac sa naucis a dalej sa aj neskor v zivote dostanes s tymi skusenostami,ak sa tomu chces venovat na slovensku je isto aj nieco take,ale pochybujem,ze na nejakej skvelej urovni
Stredné školy by na to boli - ŠUV, prípadne nejaké odborné stredné školy.
Pokiaľ ide o výšku, viem len o VŠVU - ale tam naozaj berú len geniálne talenty a ľudí zo ŠUV-ky, takže ak nie si geniálny talent, pridávam sa k odporúčaniu skúsiť to zahraničie
ja si podávam prihlášku na všvu na odevný dizajn, lebo ten aj študujem na strednej...úroveň školy? bola som tam a vyzerá to tam ako sklad, no profáci sú umelecké kapacity, takže ošarpané steny sú vedlajšie...konkurencia je vysoká, a ako to býva na slovensku, tak biele obálky s peniazmi sú časté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Pokiaľ ide o výšku, viem len o VŠVU - ale tam naozaj berú len geniálne talenty a ľudí zo ŠUV-ky, takže ak nie si geniálny talent, pridávam sa k odporúčaniu skúsiť to zahraničie