Myšlienka je pekná a páči sa mi, že je toľko dobrých ľudí na svete. A niekedy sa z toho potrebujú ľudia aj vyrozprávať a Rozboril mi príde taký typ, ktorý vie ako sa správať k takýmto ľuďom a podľa mňa mu ten post moderátora takej relácia sadne (bez ohľadu na to, aký je v skutočnosti, to neviem, ale viem, že vie zahrať chápavého)...ale nepozerám to, lebo mi je potom vždy ľúto, že sú tam takí milí ľudia a ja im nemôžem pomôcť
ja to nepozerám.. niektoré príbehy sú však ozaj zmysluplné,keď napr.niekto nemá elektrinu či dokonca vodu..ale podaktoré sú už strašné ... Vilo je veľký človek,ale toto je občas prílišná komercia alebo ako by som to nazvala. Ale nemám proti tomu nič, vie to tých ľudí potešiť
nemám v zásade nič proti, aj keď túto reláciu nesledujem, ale skutočná veľkosť pomáhajúcich by sa prejavila, ak by nepotrebovali svoju pomoc zachytávať na kameru a ťažiť z toho či už peniaze z reklamy alebo obľúbenosť medzi divákmi. takto je to len obyčajná výmena.
@7 hej to je pravda, a je to nuda... mne to tak pripadá že niekto kto je postihnutý musí byť automatický chudák a dobrý človek ktorého treba ľutovať. Postihnutie nemení nič na tom, akí sú niektorí ľudia hyeny a už vôbec sa mi nepáči ten cigán ktorý mal sen ist do new yorku študovat a bol tam už asi 20 krát bo to je cigán tak ten može hej ale keby dajaky "beloch" tak mu nesplnia sen ani o tom že sa chce dostat na nejaké dobré gymko. NASRAT!
oooo rád sa pozerám na oblaky... niekedy aj hádam čo mi pripomínajú.... a keď je obloha pekne modrá a slnečná yaaay.... je to celkom pekné a upokojujúce
Strašne sa mi nepáči to ako sa Vilo na všetko pýta. Minule sa pýtal rodičov čo prišli pred 2 mesiacmi o dieťa ,že ako sa cítia. Odvtedy to nepozerávam vobec.
Je pekné že plnia sny ,ale ked za cenu že vás bude poznať (závidieť) celé Slovensko by som tam nešla. Keby to nebolo medializované určite by som to využila a splnila pár kamarátom želanie.
@poke a co to ma spolocne s tym, ze je to rom omfg..je to normalny, studujuci clovek, ktory nieco chce dosiahnut, tak preco by nemohol studovat/pracovat v usa..a ukaz mi belocha, ktory by tam poslal sen, ze sa chce dostat na dobre gymko.. dmnce
@trdelniiiq to je v poriadku, nič by na tom nebolo keby to neukazovali 20krát (nepodšrtlo). Ja nemám nič proti rómom len hovorím že z toho robia haló a preto tu reláciu nenávidím.
@veroniques takto sa robia preklepy "mne to tak pripadá: že niekto kto je postihnutý musí byť automatický chudák a dobrý človek ktorého treba ľutovať." to bola irónia
No občas si to pozriem, ale veľmi va všetko nedojíma, ale keď bola časť o Paľovi Demitrovi, tak to som asi najviac pri tom plakala...Je to fajn, ale niekedy by to fakt nemuselo byť na kamere niečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ja osobne to nepozerám.
vlastne ja nepozerám nič
hyenizmus?
hej,hej ja viem všimla som si, že som sa pomýlila
Je pekné že plnia sny ,ale ked za cenu že vás bude poznať (závidieť) celé Slovensko by som tam nešla. Keby to nebolo medializované určite by som to využila a splnila pár kamarátom želanie.
Dobre vidím?
Bodaj by sa ti chromé deti narodili.
a ten Rozboril sa niekedy fakt debilne pýta. Ale ako...nejak extra ma to nezaujíma
@trdelniiiq to je v poriadku, nič by na tom nebolo keby to neukazovali 20krát (nepodšrtlo). Ja nemám nič proti rómom len hovorím že z toho robia haló a preto tu reláciu nenávidím.
@veroniques takto sa robia preklepy "mne to tak pripadá: že niekto kto je postihnutý musí byť automatický chudák a dobrý človek ktorého treba ľutovať." to bola irónia