modre z neba mam velmi rad, ale radsej by som bol, keby to nemoderoval len vilko ale keby sa k nemu pridal este moj oblubeny moderator palko bruchalys ♥
Na jednej strane sa mi to strašne páči a je mi to sympatické, pretože pomohli už nejednému človeku v ťažkej situácií (napr. minulú stredu tomu chlapovi) a na druhej to nemám rád, lebo je to o tom, že si zvyšujú sledovanosť tým hraním na city.....ale zámeru, prečo to spravili, tak za to
@laurikaaa Do riti. Teba mal radšej tvoj ocko vystriekať do trávy. Ale niekedy si v pohode.
Tak modré z neba je v pohode tu nejde o to, kurva, že vilko rozboril má za to prachy bazén autá a pod. kurva. Ide o to že to je jediná relácia ktorá pomáha biednym slovákom z utrpenia keď ich zákon obchádza kurva.
On toho má tiež dosť to nie je iba tak. Uvidíš kurva, keby si bola ležiaca a tvoji rodičia dolámaný bez peňazí, Vilkovi by si nohy bozkávala aby ťa prišiel pozrieť. ... pozor na reči. Do huby si ber len to, čo sa má. je mi to jedno že si to nepohopila.
ja nechápem čo na to ľudia stále pičujú a čo stále pičujú na Rozborila
aj keď to "jebú do telky" tak aspoň sa tým ľuďom pomôže
a Rozborila obdivujem za to, že vie ako sa má správať pred takými ľuďmi, o čom sa s nimi rozprávať, aby to často koniec koncov nebolo až také depresívne aké to je
@laurikaaa ja tiež nechápem ako môžeš povedať, že je to odpad tak ako povedal @17 keby si bola v takej situácii, alebo keby si sa vedela vcítiť do kože tých ľudí, tak by si podľa mňa ďakovala za každú jednú vec ... hoc by si bola medializovaná kto pomôže tým ľuďom keď náš štát je taký dokonalý o tých ľuďoch sa aspoň vie a stále je možnosť aby im pomohli aj ľudia, ktorí sa takýmto spôsobom o nich dozvedia
@istsinka hlavne ze cynicka obluda a pod. a aj diskusie na sme su ako im ako tne do ziveho a tie deti rozplakava jak sa len da. ked tam bol ten s Demom, vtedy si to najvac ludia vsimali.
@tomas77 Môj názor to nemení,kedže priorita nie je pomôcť iným ... A nezaujíma ma to ... Možno preto,že ja mám všetkého nad hlavu, som arogantná,rozmaznaná,necitlivá ... Proste, neviem to tak vnímať. Sorráč, priznám si to,že som opak tých ľudí a taktiež si priznám že sa na to nedokážem pozerať... Proste,nie,dík...
Oni to jebú do telky preto, aby našli sponzorov.. Či sa o tých ľuďoch dozvedia len tak ? Že im kontakty na nich spadnú z neba? Robia dobrú vec ,keď to je v telke.. Komu sa nepáči, nech to nepozerá, nikto mu to nekáže, ale nepičujte !
Nepozerávam to, ale nerozumiem čo je zlé na tom, že pomáhajú ľuďom. Jasné, majú z toho peniaze, ale vďaka tým peniazom môžu funguvať a pomáhať dalším a ďalším. Je mi jedno, že zarobia 10e a 1e použijú na dobrý skutok. Ide o to, že ten dobrý skutok urobia a spravia tak človeka šťastným.
@laurikaaa Bodaj ťa ! potvora jedna.. ako chceš je mi to jedno úplne jedno... odteraz sa budem starať výhradne o seba o svoj imidž a tak.. a keď keď budeš krvácať na chodníku, iba iba ti do tej kaluže krvi napľujem.
V @23 je link na jeden veľmi zaujímavý blog, odporúčam si ho prečítať, hlavne koniec. Len na margo, ako Rozboril vraj vie, čo sa tých ľudí pýtať, aby to nebolo také depresívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
celkom to ujde, ale niektoré sú dosť hnusné...
Na jednej strane sa mi to strašne páči a je mi to sympatické, pretože pomohli už nejednému človeku v ťažkej situácií (napr. minulú stredu tomu chlapovi) a na druhej to nemám rád, lebo je to o tom, že si zvyšujú sledovanosť tým hraním na city.....ale zámeru, prečo to spravili, tak za to
ale nesledujem to, nebaví ma to takže sa neviem vyjadriť, či to mám, alebo nemám rada
(ach, toľko negativizmu)
Tak modré z neba je v pohode tu nejde o to, kurva, že vilko rozboril má za to prachy bazén autá a pod. kurva. Ide o to že to je jediná relácia ktorá pomáha biednym slovákom z utrpenia keď ich zákon obchádza kurva.
On toho má tiež dosť to nie je iba tak. Uvidíš kurva, keby si bola ležiaca a tvoji rodičia dolámaný bez peňazí, Vilkovi by si nohy bozkávala aby ťa prišiel pozrieť. ... pozor na reči. Do huby si ber len to, čo sa má. je mi to jedno že si to nepohopila.
aj keď to "jebú do telky" tak aspoň sa tým ľuďom pomôže
a Rozborila obdivujem za to, že vie ako sa má správať pred takými ľuďmi, o čom sa s nimi rozprávať, aby to často koniec koncov nebolo až také depresívne aké to je
@istsinka hlavne ze cynicka obluda a pod. a aj diskusie na sme su ako im ako tne do ziveho a tie deti rozplakava jak sa len da. ked tam bol ten s Demom, vtedy si to najvac ludia vsimali.
to isté aj pre @istsinka
ŽI A NECHAJ ŽIŤ
» samuelmarec.blog.sme.sk/c/293893/Pat-uz...
Heslo ži a nehaj žiť predsa vylučuje to aby sa sa na niekoho vysrala keď je v núdzi. Keď ho mám nehať žiť keď umiera tak mu pomožem... kurva.
Ale inač si v pohode.
@18 @19
a inac vobec ankete nechapem, ale neva
@iststinka
V @23 je link na jeden veľmi zaujímavý blog, odporúčam si ho prečítať, hlavne koniec. Len na margo, ako Rozboril vraj vie, čo sa tých ľudí pýtať, aby to nebolo také depresívne
neviem nepozerám