No je to vemlo zlozity pribeh. Ale ide hlavne oto ze ten moj byvali zacal chodit s inou a so mnou sa ani nerozisiel. Potom sa snou nejako pohadal. A zase chcel chodit somnou. Prosto prezila som toho snim vela. No a potom sa k nej vratil. A vrajze sa daco
no ja by som sa s nim nebavila, nechala by som ho, ako ty môze niekto kto ta miloval hnusne vynadat, a to s tym ze raz chodil z inou a raz s tebou... no ja by som ho nechala uz vtedy
ah jo, dalsi fake? ze 12 rokov...tak teraz ignoruj to, co som ja napisala, lebo ti to bude asi houby platne...predpokladam, ze si sa zabuchla do 15-16 rocneho typka, kt.ta slusne odmietol
No uz len za to ze sa dal do kopy s druhou s tebou sa ani nerozisiel pohadal s nahradou a zasa doliezol by som ho poslala tazko do P...Moja ty sa na nho vykasli taky debil nech ta netrapi..to co chces mat s nim aky vztah?On bude chodit s kym chce a ako mu to vyhovuje a tebe bude nadavat ked nic nerobis?Nebud hlupa a vykasli sa na nho.Urcite ti za to nestoji..
no na tvojom mieste keby ma tak nechal nejaky chalan tak s nim do konca zivota neprehovorim a pozeram sa na neho z velikanskym odporom. ako ta to moze ete trapit ked chodil s tebou a zaroven ate s dalsou. tak to by som mu nikdy neodpustila a nikdy viac by som sa mu neprihovorila
netrap sa s tym jeho to prejde a ked si uvedomi aku chybu urobil tak ta bude prosit o odpustenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
uz ju tu myslim neuvidime!
aspoň vidíš aký je to človek
netrap sa s tym jeho to prejde a ked si uvedomi aku chybu urobil tak ta bude prosit o odpustenie