No uznajte.. je normálne, že sa tento môj debil začne sám reštartovávať hneď ako sa ho pokúsim zapnúť?? po 10 minútovom boji s jeho reštartovaním a scandiskom som to konečne zapla.. a kkt sa reštartoval znova...
noo zapla som ho.. a neviemkolkokraat.. proste jeden restart za druhym.. to som, uz len pocula ako mi to zacina pracovat.. ako to zdochyna.. a znova dokola.. pak sa mi zjavil scandisk, kt. som zrusila... a robil znova pak sa konecne dopracoval k dalsiemu scandisku.. aa musela som cakat.. kedy skontroluje celee C-ecko aby zacal znova pracovat... a pak uz som veselo na compe.. ked to spravi znova...
no mne toto tiez robil...asi 20 restartovani za sebou..pak sa spustil windows s prisernym pozadim a zakladnymi farbami s oznamom ze mam dokakanu graficku kartu..ale graficka bola v pohode....pak to mali nastarosti setko virusy
toto sa stalo aj mne. pri naistalovani Alcohol120. Potom len same restarty. Spustit nudzovi rezim a tak dalej cize som si to tam odinstalvoal alebo som zabol antivirus uz neviem ale viem, ze som tam volaco spravil a uz to slo.
Ale ak sa ti nezapne ani windows. cize ti to nespusti tak potom je chyba v harwri chybny zdroj alebo zakladna doska zla co ja viem ... aspon si to myslim
sprav sken ativirusom dakym dobrym ak mas. Takze bud virus. alebo chyba hardwera
no aj my sme mali do... comp sme mali 4 virusy...a oco velky mechanik si za pc sadol, ze to opravii a potom o hodinu pocujem, ze kaya ja som to poravil pridem ku compu a oco: a nie naozaj ush sa neda ani zapnut...ma skoro drblo ebo ocik taqy sikovny, ze vymzal cast windovsu hh dobree ne?
viete mi prosim niekdo poradit? preinstalovala som cely pc, xp proffesional a chcem si tam nainstalovat nejake veci ako napr. gom player, decrypter, atd. problem je, ze mi nechce spustit ziadnu instalacku. vypise mi ze: NSIS error - error launching installer. Prosim, uz som z toho zufala!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ak sa ti nezapne ani windows. cize ti to nespusti tak potom je chyba v harwri chybny zdroj alebo zakladna doska zla co ja viem ... aspon si to myslim
sprav sken ativirusom dakym dobrym ak mas. Takze bud virus. alebo chyba hardwera
viete mi prosim niekdo poradit? preinstalovala som cely pc, xp proffesional a chcem si tam nainstalovat nejake veci ako napr. gom player, decrypter, atd. problem je, ze mi nechce spustit ziadnu instalacku. vypise mi ze: NSIS error - error launching installer. Prosim, uz som z toho zufala!!!!