Ahojte, ked zapnem komp tak sa zapne naskoci windows a potom sa vypne a zase zapne a ked ho zapnem v safe mode tak sekne (nechcem ubuntu, fubuntu, lubuntu a ani ostatne gebuzinubunty)
@spixik inštalačného CD windowsu, zabudol som že nie každý tomu rozumie vlož CD/DVD do mechaniky, daj reštart a pusti boot z CD nie HDD
tak ti načíta CD a potom namiesto inštalácie daj opravu
@spixik práve si sa verejne priznal ku krádeži Windowsu ... btw aj môj NB je dement, ale to v mojom okolí akákoľvek elektronika na 21. storočie mi to príde všetko ešte stále neznesiteľne pomalé
ja mám nelegálny odjakživa, preboha načo platiť za niečo čo môžeš cracknúť? nie veď ja som názoru, že pokiaľ to všetko používam len na vlastné účely, nie ako firma, tak im tak moc neškodím... to ej ako otázka sťahovania filmov a hudby, ukáž mi jedného čo si nikdy hudbu alebo film nestiahol
@spixik a recovery nemáš na HDD? ja napríklad mám recovery a nie DVD a mám origo, takže sa nestrachuj a aj tak by nikto k tebe neprišiel
skús podľa tohto » windows.microsoft.com/sk-sk/windows/w...
@spixik a vie tvoja babka používať PC? ... na takej úrovni, že si zapne aj youtube, word a niečo z toho vzíde? alebo len solitare? lebo napr. susedina mama nevie ani zapnúť PC a moja babka už vonkoncom... ona nevie pochopiť ani rozdiel medzi mobilom a diaľkovým ovládačom, filmom a reklamou a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak ti načíta CD a potom namiesto inštalácie daj opravu
skús podľa tohto » windows.microsoft.com/sk-sk/windows/w...
prepáč @mojababi čka