Blue Screen, robilo to aj mne, stihneš prečítať čo v nom je napísané?, alebo to robí tak ako ajj mne že tam bol asi sekundu modrá obrazovka, na nej popísané, a následne sa vypol...?
Pri zapínaní PC choď do BIOSU a nastav aby ti pri Blue Screen nevyplo pc,ale aby ostalo svietiť. Následne si opíš kód chyby a potom ho hoď do google a ukáže ti kde je chyba.Pri bluesreen by som povedal,že v 70% prípadoch poškodená RAM-ka , 25% harddisk a 5% niečo iné.
2-3 minuty, nabehni do properities v this computer > advanced system settings > advanced > performance > Data Execution Prevention > Turn on
a potom najdi, alebo zapni ( podla toho aky mas system ) Memory Dump a postupuj podla tohto clanku, pripadne googli presne co v tom memory dumpe je. bud nastavis
advanced system settings > advanced > startup and recovery ( vypnes automaticky restart a zapises si/odfotis ten blue screen of death a poguglis ) alebo pozries ten memory dump
@bcmuro nie nic som nerobil a ani v safe mode nejde a prisiel som na to ze ho musim nechat 5 min. Vychladnut a potom.. a neviem preco ale bol som si davat zvacsovat prsia ne ne RAM-ku a nesla.. povedal mi ze nejde mam iba GB ramku
@spixik no neviem z akého dôvodu ti nejde rozšíriť tú ramku, môže ich byť viac
čo tak skúsiť spustiť opravu z CD?? máš snaď inštalačku Winu, či nie? dáš len opraviť chyby windowsu a uvidíš ako sa to bude správať, nič lepšie ma teraz nenapadá
@spixik čiže nejde ani Bios? no tak tam bude niekde nejaká väčšia chyba
vylučovacou metódou hľadať chybu, typom vytiahnem ramku a skúsim zapnúť nejde vložím spať vytiahnem grafiku a skúsim znova a tak ďalej, či sa vôbec rozhýbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a potom najdi, alebo zapni ( podla toho aky mas system ) Memory Dump a postupuj podla tohto clanku, pripadne googli presne co v tom memory dumpe je. bud nastavis
advanced system settings > advanced > startup and recovery ( vypnes automaticky restart a zapises si/odfotis ten blue screen of death a poguglis ) alebo pozries ten memory dump
» www.networkworld.com/reviews/2013/04...
Keby si potom zistil, že Linux ide bez problémov, môžeš pomocou neho hneď urobiť zálohu dát a potom preinštalovať Windows.
než sa začnete púšťať do linuxu a neviem čoho
bodlo by aj nejaké info, nerobil si niečo z PC nejaké aktualizácie, nový driver alebo tak podobne?
čo tak skúsiť spustiť opravu z CD?? máš snaď inštalačku Winu, či nie? dáš len opraviť chyby windowsu a uvidíš ako sa to bude správať, nič lepšie ma teraz nenapadá
vylučovacou metódou hľadať chybu, typom vytiahnem ramku a skúsim zapnúť nejde vložím spať vytiahnem grafiku a skúsim znova a tak ďalej, či sa vôbec rozhýbe