nauka o spolocnosti (spolocenskovedny seminar) s Martinom, neinformatiky s Mirkom, frfľavé telesné so Slivkou, najnasmiatejšie biológie s Barborkou a celé to okolo, keď nám je fajn.
mňa zaujíma literatúra ako prekliati básnici a podobne, len keby ma neučila veľmi artikulujúca zlá žena, ktorá nás núti učiť sa dlhé súvetia naspamäť, lebo nám neuznáva odpoveď vlastnými slovami
a baví ma aj noska...začíname s politológiou a ja sa na ňu zatiaľ teším
@7@8 fínčina, veru tak. ten premet som si dala úplne zo srandy, ja som predtým k Fínsku žiadny vzťah nemala. Ale býva to super, len raz do týždňa na 90 minút, viem zatiaľ len hlúposti rozprávať, a možno také vety divné povedať
@strejdabob presne na toto sa ma každý pýta no, ja si chcem potom spraviť doktoranda na FAVU na VUT (fakulta výtvarných umení), len som sa ešte presne nerozhodla z čoho každopádne, nejak extra sa "zamestnávať" nechcem. ale ak už na to príde, tak môžem robiť PR, v galerke, robiť festivaly, robiť rôzne vedecké práce z tejto oblasti, môžem vlastne aj tvoriť (čo chcem) a tak ďalej a tak ďalej... novinárčina, kultúrny manažment... je toho extrémne veľa...
ja to hlavne neštudujem preto, že zo mňa potom niečo bude (ako chodia študovať právnici, lekári a tak), ale preto, lebo ma to baví a chcem o tom veľa vedieť. ale o tom som už veľakrát rozprávala.
hlavne si zapamätaj moju tvár, aby si potom mohol hrdo vyhlásiť, že:
griet? tú poznám! to ona je teraz tou prevratnou performérkou?
prirodopis som dal preto ze na zs mi v jednom rocniku hrozila naozajstna jednotka na vysvedceni a ma bavil akoze naozaj ale nakoniec to skoncilo na 2 na vysvedceni a myslim ze som mal znamky vtedi tipu 2a 1 ina tam nebola len tieto sa striedali nuz co.....
@20 presne ako povedala ak mam nieco robit tak to budem robit pre ludi aby som mohol potom v starobe mat kludne svedomie ze som spravil nieco pre ludi a ze si ma budu pametat
@grietusha "griet? tú poznám!" este povedz ze sa fakt volas Griet a zaradim ta do zoznamu Top 10 najzaujimavejsich ludi, ktorych som stretol na nete ... za posledny tyzden
no ja mam oblubene NIC v prvaku celkom INF druhaku autocad a teraz v tretiaku nic... lebo nas ucia chobotiny... uz ale inak na pc som v celku rad ked ucia daco schopne... a teraz vlasnte mozno pogramovanie CNC strojov je pohoda... ale teiz nic moc...
2. Franina (na angline nič nerobíme, preto ju sem ani nejdem pchať :/ to isté vlastne deják)
A.. eh. asi tak. Teším sa na výšku; najnovšie to je filozofia, po roku, keď si na to celé už navyknem plánujem pribrať nejaký jazyk, zrejme francúzštinu, ale ak budem mať mimoriadne nepraktickú náladu, hodím hoc aj švédštinu. (a ak ma vezmú, samozrejme). Poistka je anglina; chcem si urobiť certifikát úroven C1 alebo C2 (áno, mám strašnú šancu...), aby som mala isté, že ma do Olomouca či kam vezmú na tlmočníctvo bez prijímačiek - pre prípad, že by nado mnou kdesi na Karlovke nááhodou orhnuli nos a nespoznali vo mne budúceho Nietzscheho :/
Najlepšie tlmočníctvo, pretože je možné, že zo mna nebude dekan filozofie a budem musieť nejako vyžiť popri tom zamýšľaní sa nad zmyslom života , objednávaní kníh z Betterworldbooks.com, fajčení vodnej fajky a pití yogi čaju :/ a samozrejme bohatom ľúbostnom živote, na výške plánujem, že to ožije. smiley:. Proste - výška. Tam budem mať predmety, ktoré ma budú NAOZAJ baviť a zrejme to bude i na trochu vyššej úrovni než toto, kedy učitelia väčšinu času hodiny trávia mimo triedy :/
@stephan anyway... proste buť je leháro alebo keď máš ten book tak je aspoň čo robiť... ale tak zasa u nás podľa toho ako koho schytáš na praxi.. ja už mám konečne tú druhú vybavenú!
@Xrumka že som z toho totálny blb a nespravil som skúšku je jedna vec, ale tá sranda aká je na tej hodine je vec druhá...mám rád také hodiny, kde je celá trieda vymletá celý čas
@tesfaye to si studoval kde? hej no malo to iste caro. spominam ako som to uz raz nemohla psychicky vydrzat na tej hodine a sla som na kavenky do bufetu. usmevne spomienky.
aj ja mam rada matiku..mne to ide samo no vzdy som tomu chapala aj ked som sa na to len pozrela.. ale taktiez na mat/fyz by som nesla ani keby co bolo xD mam rada ten predmet, ale velmi sa tomu ani nechcem venovat xD
ja som na osemrocku a este k tomu taky profak co strasne vela a rychlo prebera ale tak da sa..xD a tak to na prvy raz nie..ale tak chapat chapem vacsinou
psychológia - tú sme mali v druháku a filozofia - tú sme mali v tretiaku... (na občianke...) No tento ročník už máme len tie odborné chujoviny, takže radosť žiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
tento semester sa veľmi teším na japonské divadlo. a na hociktorý z týchto jazykov, ktorý si nechám:
maďarčina/švédčina/litovčina/estónčina
zatiaľ sa zmestím len do posledných dvoch, ale prudko dúfam v maďarčinu
a ešte sa teším na Vysvobození zvuku z pout hudby, lebo to prednáša Pantuček a on je nenormálne super.
a vlastne sa teším na takmer všetko. dokonca aj na Kyberkulturu, ktorá je neuveriteľne náročná, ale za to mocne zaujímavá
» www.phil.muni.cz/music/staticpag...
a baví ma aj noska...začíname s politológiou a ja sa na ňu zatiaľ teším
ja to hlavne neštudujem preto, že zo mňa potom niečo bude (ako chodia študovať právnici, lekári a tak), ale preto, lebo ma to baví a chcem o tom veľa vedieť. ale o tom som už veľakrát rozprávala.
hlavne si zapamätaj moju tvár, aby si potom mohol hrdo vyhlásiť, že:
griet? tú poznám! to ona je teraz tou prevratnou performérkou?
@20 presne ako povedala ak mam nieco robit tak to budem robit pre ludi aby som mohol potom v starobe mat kludne svedomie ze som spravil nieco pre ludi a ze si ma budu pametat
(A)
ok, ticho som.
vieš čo? niekedy už mám fakt pocit, že sa Griet volám, strašne veľa ľudí mi tak už niekoľko rokov hovorí
ale i anglina, najdolezitejsi a najviac vyuzitelnejsi predmet aky sa na strednych skolach uci.
Na SŠ sa mi začínajú extrémne pozdávať fyzika, matika a IT.
2. Franina (na angline nič nerobíme, preto ju sem ani nejdem pchať :/ to isté vlastne deják)
A.. eh. asi tak. Teším sa na výšku; najnovšie to je filozofia, po roku, keď si na to celé už navyknem plánujem pribrať nejaký jazyk, zrejme francúzštinu, ale ak budem mať mimoriadne nepraktickú náladu, hodím hoc aj švédštinu. (a ak ma vezmú, samozrejme). Poistka je anglina; chcem si urobiť certifikát úroven C1 alebo C2 (áno, mám strašnú šancu...), aby som mala isté, že ma do Olomouca či kam vezmú na tlmočníctvo bez prijímačiek - pre prípad, že by nado mnou kdesi na Karlovke nááhodou orhnuli nos a nespoznali vo mne budúceho Nietzscheho :/
Najlepšie tlmočníctvo, pretože je možné, že zo mna nebude dekan filozofie a budem musieť nejako vyžiť popri tom zamýšľaní sa nad zmyslom života , objednávaní kníh z Betterworldbooks.com, fajčení vodnej fajky a pití yogi čaju :/ a samozrejme bohatom ľúbostnom živote, na výške plánujem, že to ožije. smiley:. Proste - výška. Tam budem mať predmety, ktoré ma budú NAOZAJ baviť a zrejme to bude i na trochu vyššej úrovni než toto, kedy učitelia väčšinu času hodiny trávia mimo triedy :/
A na vyske je to tak podla semestrov, ale mam rada zoologiu chordatov a teraz prave sa tesim aj na evolucne trendy.
ale aký dobrý pocit, keď niečo extra ťažké pochopíte a ide vám to.
Ale teda MAT/FYZ učite všetkými desiatmi odmietam
Zas taká inteligentná nie som, aby som všetko na prvýraz dala