ľudia je normálne, že môj pes už asi hodinu v kuse šteká??.. no teda šteká asi 10 minút potom príde pri dvere tak ju pustím dnu. a sadnem si a začne opäť štekať???..... tak uz som sa rozhodla, že ju tam nechám aj keby čo bolo... ale to sa už nedá počúvať
Ak vela steka, tak ju vycvic, aby na povel prestala, napriklad - nesmies!. Ked posluchne, pochval ju, daj jej odmenu, alebo sa s nou pohraj a ona to urcite rychlo pochopi a bude sa snazit vyhoviet. Ak naopak bude aj dalej stekat, tak ju neprijemne pokarhaj, aby vedela ze robi nieco zle.
ona ma uz 4 roky.. tak od štenitak to ma dosť ďaleko...a poštár?? teraz??...to je vela hodín už, no a tak ani žrať sajej moc nechce .. no hádam ju to už prejde...
Z toho si nič nerob Dobre že u nás nie je výťah, lebo keď raz spal u babky(na Silvestra), tak vrieskal každú chvíľu, čo išiel výťah. U nás vrieska furt, keď je vonku nejaký z jeho 1 000 000 kamošov, keď ide nejaký človek ktorého pozná v ďiaľke do 50m nášho domu alebo vonku niekto náhodov vysloví meno na D ( pes sa volá Dany). Už ho to musíme odnaučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov