Nevie mi niekto poradit? ked sa pokusim spustit nejake aplikácie na mojom pc, tak sa mi z nicoho nic uplne vypne monitor a nechce sa nastartovat spat, nech skusam hocico. Jedine, co pomaha, je restatovat cely pocitac. Ale aj po restarte mi tie programy, k
Mne musel kamarát, čo opravuje PC-čká vymeniť polku súčastiek, všetko znovu nainštalovať a teraz ide v pohode a oveľa rýchlejšie. Ono niekedy už PC je natoľko zdecimovaný, že iná možnosť ako dať ho do opravy nieje.
Ja by som to riesil urcite vratenim systemu . . . viac do toho nevidim na jednej strane som malinky odbornik, na strane druhej nejde o moju PiCinu a clovek pozna najlepsie asi tu svoju.
@4 virus by bol podla mna agresivnejsi, ale tak skontrolovat PiCinu nieje na skodu. A HDDecko mi este nikdy neodislo, tak neviem.
skus dajak zmerat kolko minut od zapnutia sa vypne monitor ak sa to bude diat pravidelne najskor to bude grafika rada daj dole kryty z pc a pozri ventilatory ci tocia
mne com tiez robil ze sciernela obrazovka alebo sa sam od seba resetoval dokola jak debil
inak ak mas nelegalnu verziu a zapnute auto. aktualizacie tak ti mohlo stiahnut daco take co to robi (kokoti z microsoftu)
Mne robilo niečo podobné, a pokazil sa mi monitor - grafika, ani ovládače som nemohla iné nainštalovať.. A reštartoval sa mi v kuse pc, keď už hrabalo zdroju..ale neviem ti asi poradiť dobre
: D 1,002546:/D ze sa ti to chce ratat poznas linux? je to take qvazi operacny system ktory sa da spustit z cd funguje na inom principe ako windows takze na nom nejdu windovsacke programi a virusi
(mp3 ,avi a pod ide .)
ak ho mas skus ho pustit a ak sa to vypne aj tak tak chyba bude v hardwery
ak ti na zaciatku monitor tak potom v nom chyba nieje.., ak to mas len pri tych tazkych aplikaciach tak moze byt nieco s grafikou alebo ramkami alebo wirus tie 3moznosti
@28 moj komp - ak toto nepocitam, slape ako hodinky - nie je zatazeny, inokedy mi fungoval normalne a blbne aj vtedy, ak povypinam vsetko, co sa da... a virusy nemam
aj moj ma svoje dni nejde mi spustit icq ani pidgina, zmizla kalkulacka a skicar a vybehuje okno o pokazenej baterke len daj obnovovanie systemu, ak nepomoze dat dole kryt pocitaca obriadit suciastky ak nie tak preinstalovat vsteky mozne graficke ovladace abo neskor cely system ale radsej si zavolaj odbornika
asi virus alebo nieco take. ja mam starii pocitac, a zatial ide. aj ked raz, ked som bol na nete horel ze plamene z neho sli ale na pocudovanie siel dalej
@Delego linux sa sprava uplne inak ako windows ak je poskodeny hardware (windows hadze BSOD, pripadne sa sam resetuje, linux bud nenabootuje alebo bezi bez problemov az kym HW neodide uplne). Cize ak to aj na linuxe robit nebude, HW chyba sa neda vylucit.
@Feex8 ked sa ti vypne monitor, tak sa vypina len obraz, alebo aj LEDka (dioda - oranzova, pripadne zelena)?
Mne sa stavalo nieco podobne, vrtali sme do steny priklepovou vrtackou, ktora bola napojena na tu istu vetvu ako aj LCD. Zrazu len jeb a odisla poistka (na LCD). Tiez sa mi to vypinalo ako kedy, hlavne ked som spustil nejake narocnejsie aplikacie. Odvtedy mam prepatovku vsade, kde mam zapojenu elektriku
No a tvoj problem by som riesil kupou noveho LCD (teda ak uz mas po zaruke).
@Tommyhot vypina sa len obraz... potom sa uz vobec nezapne, negunguje ani ctrl+alt+del, nic sa nezobrazi ani potom, aby som pocitac nejak nakopla, tak v tom mi pomoze akurat tak restart
graf. ovladace mame najnovsie a virus, ... tak to by mi dufam NOD-ka vyhodila, kedze aktualizuje databazu kazdy den...
no... ja si myslím, že je to windowsom. ja byť tebou, preinštaľujem, ak nebude fachčiť, byť tebou, všetko si skopčím, ak máš externý disk, formátujem disk a nainštalujem odznova. ak ani to, tak šup ho do opravy. Môže to byť i RAMkou, to si skúšala?
@matheusko uz v druhej teme ta vidim pisat chujoviny k teme o ktorej dokopy nic nevies.. nerad ked nevies.. okrem obrazu debila mozes niekomu aj ublizit svojou pomocou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@4 virus by bol podla mna agresivnejsi, ale tak skontrolovat PiCinu nieje na skodu. A HDDecko mi este nikdy neodislo, tak neviem.
mne com tiez robil ze sciernela obrazovka alebo sa sam od seba resetoval dokola jak debil
inak ak mas nelegalnu verziu a zapnute auto. aktualizacie tak ti mohlo stiahnut daco take co to robi (kokoti z microsoftu)
(mp3 ,avi a pod ide .)
ak ho mas skus ho pustit a ak sa to vypne aj tak tak chyba bude v hardwery
zdroj namiest 350w a uz to nerobi
hlavne nevipni explorer to ti vypne ikony na ploche skus skoncit co sa da nemas uz co pokazit com sa max zblazni a ked resetnes pojde znovu
a ako nic proti ale neviem ci vie ako zapnut ezplorer mozno vie ja nevim
@Feex8 ked sa ti vypne monitor, tak sa vypina len obraz, alebo aj LEDka (dioda - oranzova, pripadne zelena)?
Mne sa stavalo nieco podobne, vrtali sme do steny priklepovou vrtackou, ktora bola napojena na tu istu vetvu ako aj LCD. Zrazu len jeb a odisla poistka (na LCD). Tiez sa mi to vypinalo ako kedy, hlavne ked som spustil nejake narocnejsie aplikacie. Odvtedy mam prepatovku vsade, kde mam zapojenu elektriku
No a tvoj problem by som riesil kupou noveho LCD (teda ak uz mas po zaruke).
graf. ovladace mame najnovsie a virus, ... tak to by mi dufam NOD-ka vyhodila, kedze aktualizuje databazu kazdy den...
Ak ide softwarovy problem tak to tipujem na .NET Framework, DirectX / OpenGL, alebo nejaka bugova aktualizacia,
alebo ako @Tommyhot napisal, moze to byt monitor
Najprv by som asi diagnostikoval ten monitor, zapni hudbu a spust program, ked nadalej hra tak asi to bude ten monitor
A napis este aky mas operacny system