s mojim priatelom sme spolu okolo roka, uz ked sme sa zoznamili tak hraval poker, na zaciatku mi to nevadilo ale teraz viem ze mi to znicilo vztah!chodi hrat skoro kazdy den ak nie kazdy, chodi rano domov , vadsinu svojich penazi nehava v kasinach,ked pre
asi ma radsej peniaze nez teba :/ a malo by cenu to zachranit, ale ked pises, ze je podrazdeny ked prehra... a ked vyhra, tak vtedy ho urcite neodradis
podla mna sa s nim rozid...laska ta prejde ..po case..ale predtym nech sa rozidete ho skus poslat na licenie ak to nepomoze tak ho nechaj tak nema to zmysel..
Ak neche sám, tak ti nepomôže ani keď sa na hlavu postavíš.. priateľ sa tiež začína rozbiehať - automaty, ruleta.. zatiaľ "len" rozbieha, a povedať si nedá.. ŽE?
nie si lekár,ani psychológ ktorý by ho z toho dostal.Miluješ ho,chceš mu len to najlepšie no on sa aj tak ďalej ničí a tým aj teba.
moja rada?
RUKY PREČ OD NEHO!!!! čo najskôr. so závislákmi sú len problémy a nezmení ich ani žena.viem o čom vravím.
@mayla - v prvom rade Ťa na tomto serveri pekne vítam. Si skutočne veľmi aktívna, pár dní po vstupe a už zakladáš diskusiu.To mne rozhodne trvalo dlhšie
K Tvojmu problému, rozhodne odporúčam dať mu ultimátum - buď prestane s hrami, alebo sa s nim rozídeš. Avšak pozor je to rozhodný krok, preto ak sa už na to dáte, tak mu musíš venovať svju pozornosť a starostlivosť, ktorú skutočne bude potrebovať. Zároveň sa takto posilní váš vzťah. Ak nebude ochotný urobiť takýto kompromis, tak odporúčam sa Ti s ním rozísť, pretože tento vzťah nemá budúcnosť a budeš sa len trápiť:/
Ak by si sa rozišla, bude to ťažké obdobie, ale do roka to prejde a ušetríš si zbytočne trápenie do budúcnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
??
silno pochybujem :/
btw keby sa zo mňa stane feťák, alkoholik alebo gembler hádam by sa aj na mňa nejaká nalepila a nenadával by som toľko
Tu máš modelovú situáciu ...
moja rada?
RUKY PREČ OD NEHO!!!! čo najskôr. so závislákmi sú len problémy a nezmení ich ani žena.viem o čom vravím.
K Tvojmu problému, rozhodne odporúčam dať mu ultimátum - buď prestane s hrami, alebo sa s nim rozídeš. Avšak pozor je to rozhodný krok, preto ak sa už na to dáte, tak mu musíš venovať svju pozornosť a starostlivosť, ktorú skutočne bude potrebovať. Zároveň sa takto posilní váš vzťah. Ak nebude ochotný urobiť takýto kompromis, tak odporúčam sa Ti s ním rozísť, pretože tento vzťah nemá budúcnosť a budeš sa len trápiť:/
Ak by si sa rozišla, bude to ťažké obdobie, ale do roka to prejde a ušetríš si zbytočne trápenie do budúcnosti
Nie,tan vztah nema zmysel...