Od malicka chcem hrat na klaviry, ale nikdy som nemal sancu sa to naucit.... Teraz mam taky sen, ze si kupim klavir a zacnem chodit na hodiny a naucim sa. Inspirovala ma jedna kamaratka ktora si tiez takto splnila sovoj sen a vyslo jej to. Problem je v to
ja mam rovnaky sen raz som dokonca aj dostala sancu,ked som mala asi sest rokov,ale vtedy som povedala,ze ja chodit hrat nechcem a tak sa moja sanca skoncila odvtedy to dost velmi lutujem podla mna by si sa do toho mal pustit a hlavne, ak si veris a budes sa vazne snazit vyjde ti to
mam kamarata, ktory najprv hraval na takom detskom klavíry a potom si kupil za zarobene peniaze klavesy...
zacal hrat tak ze jednoducho si vypocul pesnicku a vedel ju zahrat..nikdy nechodil do hudobnej..a tato zmena sa stala tak cca pre 1,5 rokom-a to uz bol dost velky...cize nikdy predtyms a unho ten talent akoby neprejavil..
ich bin der meinung ze zacni s tym, a ak ti to nahodou nepojde alebo zistis ze ta to nebavi, tak sa pred tymi co ta odhovarali aj tak tvar ze ake je to super
a ja som mala klavir a len co som vytiahla paty z domu rodicia ho dali(podotykam dali, nie predali, ozajstny velky skvely drahy klavir) nasim novym susedom
no jasne chod do toho, zvladnes to, nebudes to ta bavit vykasles sa na to, ale kym to neskusis nebudes vediet...j hram na klavir uz 8 rokov...ale ziaden virtuoz....
ja hram na gitare od zhruba patnastky a nemyslim si ze som nejako pozadu, takze treba to skusit, teda nie skusit, ale pustit sa do toho uplne najviac jak sa da
ja hram na klaviri : ).. a je to super ked si mozes len tak zahrat : ).. a nikdy neni neskoro.. na klaviri som zacala neskor o 2,5 r, aj na gitare az v 14.. a chcem este aj viloncelo, jak apocalyptica : ).. a uz som sa pokusala aj ucit, ale len tak znamych, ale kazdeho to omrzelo, dufam, ze nesom jedina koho to naozaj bavi.. : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a inak jasné,teraz sa pusti do toho
a ak chces hrat tak hraj ...nenechaj aby ti do toho kecali ostatni
zacal hrat tak ze jednoducho si vypocul pesnicku a vedel ju zahrat..nikdy nechodil do hudobnej..a tato zmena sa stala tak cca pre 1,5 rokom-a to uz bol dost velky...cize nikdy predtyms a unho ten talent akoby neprejavil..
cize drzim palce..treba ist za svojim snom...
moji kamarati saa chodia mecovat len tak von..a sami si vyrabaju mece..a chodia na take dobíjačky co sa organizuju..
a ja som mala klavir a len co som vytiahla paty z domu rodicia ho dali(podotykam dali, nie predali, ozajstny velky skvely drahy klavir) nasim novym susedom