Moja mama len pred pár dňami zistila že je tehotná. Avšak ked bola u doktora jej povedali že mala zlé výsledky a musí ju prezreť. Zistili jej nádor vo veľkosti mandarinky. Ešte sa čaká či je zhubný alebo nezhubný.Dúfam že nezhubný. Povedala že sa jej ho b
Ok, je to smutné, ale prečo to cpeš sem? Tvoja mama by tiež asi nebola rada keby videla že sa na internete rozoberá jej zdravotný stav!
A navyše, my tu nie sme lekári, ani veštice, takže veľmi ti tu asi nemá kto čo k tomu povedať.
Ak chceš aby ťa niekto poľutoval, choď za najlepšou kamarátkou, lebo toto je podľa mňa vážne trošku neetické rozoberať vážne chorého člena rodiny na internetových fórach...
neviem ti poradiť ani ťa upokojiť,lebo nie som lekárka,ale keď to našli včas,tak by to mohlo dopadnúť dobre,dúfam,že aj pre bábo a to, že sa budeš teraz báť nikomu nepomôže,musíš byť silná teraz a hlavne veriť,že všetko bude dobre nakoniec a aj keď ťa nepoznám,tak dúfam s tebou, bude aspoň viac pozitívnej energie
ja sa strasne ospravedlnujem ale nevedela som komu to povedat...strasne mi to tlaci na dusu a mam o nu strach, viem ze ona na taketo stranky nechody preto som napisala, prosim neberte to zle ale nemohla som to drzat vsebe hlavne ked mi vravy ze je to dobre a ja viem ze mi klame
kludne sa tu vyrozpravaj...je to lepsie akokeby si to dusila v sebe, ale najlepsie by bolo ist sa vyrozpravat ku skusenemu psychologovi, tu na birdzi je takych malo
NIE nie som kresťanka. Život jej môže zachrániť len lekárska starostlivosť, a nie to, že ty sa budeš modliť k nejakému ujovi Ježišovi ktorý možno ani neexistoval, a možno áno, ale aj tak umrel pred 200 rokmi, takže jej teraz nemá ako pomôcť.
Možno keby si sa modlil k onkológom tak by to k niečomu bolo
nejdem ti nič vyčítať, neprislúcha mi ťa súdiť, na to je Všemohúci Boh...
vedz, že Pravda ti raz bude zjavená a ty uznáš svoju vinu....
Pán Ježiš Kristus sa za naše hriechy obetoval pred 2000 rokmi a ver tomu, že sa modlíme aj za lekárov, aby in dal Boh vzácny dar istoty v liečeni chorých a aj za mamičky, ktoré čakaju dieťatka a nemuseli byť vykonané interupcie pre ktoré plače náš milovaný Ježiš Kristus
@zajkousko ano, za interrupcie plačem aj ja, to ostatné som nevnímala. týmto končím našu diskusiu, lebo sa mi naozaj nechce čítať kecy chorého mozgu. želám pekný deň.
@zajkousko to asi berie ako konkrétnu pomoc. To nemusí neznamenať, že neverí v všemohúcnosť Boha, len začína od seba kde si uvedomuje, že niekto potrebuje pomoc. Asi má vieru v silu modlitby...
@lonely218 ak je to pravda co pises a nie ako vela ludi tu pise len nezmysli lebo sa nudia, tak pozri si "Gersonovu terapiu", knihy si najdi v obchode, na nete je toho malo. Nechcem ti brat boha, ale skus najprv normalnu liecbu, sice gersonova terapia neni normalna liecba co by ti odporucil doktor(by sa ti mozno vysmial do tvare), ale tak pomaha to najviac zo vsetkych moznych liecebnych postupou.
@lonely218 držím mame palce, a tebe tiež a @1 si to fakt mohla odpustiť, asi nemala v rodine nikoho kto by mal rovnaký problém a nechépe to (ach) vôbec nevadí že si to dala na birdz, aj tak nikto nevie kto presne si
a co sa teba tyka, lonely, tak podla mna je dobre, ze si to sem dala a vyrozpravala si sa. ved je to anonymne, tak co. a ozaj velmi, VELMI drzim palce tvojej rodine a uplne verim, ze vsetko dobre dopadne a musis verit i ty. niekedy mame pocit, ze sa vsetko ruca a pritom sa vsetko len nanovo stavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A navyše, my tu nie sme lekári, ani veštice, takže veľmi ti tu asi nemá kto čo k tomu povedať.
Ak chceš aby ťa niekto poľutoval, choď za najlepšou kamarátkou, lebo toto je podľa mňa vážne trošku neetické rozoberať vážne chorého člena rodiny na internetových fórach...
budem sa veľa modliť za tvoju mamičku a jej nový život, ktorý je veľmi ohrozený:- - disappointed:....
ešte mi napíš meno mamičky....filip
je to smutné, čo si napísala
určite si neni kresťanka , ináč by si to sem nedala ....
práve množstvo modlitieb od ľudí, ktorí vedia o trápeni konkrétneho človeka dokážu vyprosiť pomoc od Nášho milovaného Ježiša Krista....
ale tomu ty nerozumieš ...
filip
ďakujem ti moja zlatá aj za tvoju mamičku, si obetavá dcéra, ktorá miluje blížneho svojho...
cesta tvojej mamičky a jej dieťatka je tŕnista, ale vedz, že modlitba má zázračnu moc...
Nech sa zmiluje všemohúci Boh Otec Stvoriteľ nad svojou sestrou Ludmilou a pomôže jej v jej chorobe....
filip
AND THE MILLIONS CRY OUT TO BE SAVED !
dobre ?
NIE nie som kresťanka. Život jej môže zachrániť len lekárska starostlivosť, a nie to, že ty sa budeš modliť k nejakému ujovi Ježišovi ktorý možno ani neexistoval, a možno áno, ale aj tak umrel pred 200 rokmi, takže jej teraz nemá ako pomôcť.
Možno keby si sa modlil k onkológom tak by to k niečomu bolo
ano, modlím sa aj za iných ludí a je veľmi dobré keď sa spomenie aj meno toho ktorý potrebuje urgentne pomoc, tak ma to naučili .......filip
nejdem ti nič vyčítať, neprislúcha mi ťa súdiť, na to je Všemohúci Boh...
vedz, že Pravda ti raz bude zjavená a ty uznáš svoju vinu....
Pán Ježiš Kristus sa za naše hriechy obetoval pred 2000 rokmi a ver tomu, že sa modlíme aj za lekárov, aby in dal Boh vzácny dar istoty v liečeni chorých a aj za mamičky, ktoré čakaju dieťatka a nemuseli byť vykonané interupcie pre ktoré plače náš milovaný Ježiš Kristus
filip
aj ja ti želám "pekný deň" .............filip
- Verte, že všetko, o čo v modlitbe prosíte, ste už dostali, a budete to mať. (Mk 11, 24)
@zajkousko to asi berie ako konkrétnu pomoc. To nemusí neznamenať, že neverí v všemohúcnosť Boha, len začína od seba kde si uvedomuje, že niekto potrebuje pomoc. Asi má vieru v silu modlitby...
ano brat môj, správne si to vystihol, Boh je všemohúci.....
a ako povedal náš Pán Ježiš Kristus:
"Ja som Vzkriesenie aj Život! Kto verí vo mňa bude žiť, aj keby zomrel a kto žije a veri vo mňa, nikdy nezomrie."
(Evanjelium Podľa Jána 11:25-26)
Vy čo ste kresťania a veríte v život večný, "Nebojte sa !!! a Modlite sa!, Modlite sa! Modlite sa!",
to sú slová Blahoslaveného Jána Pavla II.
filip
je mi z vas zle.
a co sa teba tyka, lonely, tak podla mna je dobre, ze si to sem dala a vyrozpravala si sa. ved je to anonymne, tak co. a ozaj velmi, VELMI drzim palce tvojej rodine a uplne verim, ze vsetko dobre dopadne a musis verit i ty. niekedy mame pocit, ze sa vsetko ruca a pritom sa vsetko len nanovo stavia
to fakt sa nemoze mlade dievca ani vyrozpravat bez toho, aby ste tu davali svoje egoisticke komenty??
Mé jméno je Helen budu rád, že mají dobrou lásku
vztah s vámi, napište mi přes můj soukromý
e mail níže dovolte mi, abych vám poslal své obrázky a také říct,
si více o mně v pořádku, tady je můj e-mail privet
Adresa (helenharuni@yahoo.co.uk )
a čekám na vaši odpověď.
Tvůj ujít Helen
(helenharuni@yahoo.co.uk