strasne ma sere moja mama.nikdy mi neda pokoj.ale este horsie je to s mojim bratom.ten stale po mne huci a nadava mi a nefiem co.niekedy sa fakt neudrzim a kricim po mamine ze ho neznasam nech ma da na adopciu ze frajerovi rodicia si ma urcite zoberu.s ot
nie nie je navstiv psychyatra. daj sa na liecenie dievca nemas to v hlave v poriadku. bud rada, ze mac co jest. urcite maju dovod, ze su na teba taky aky su. necudujem sa im
no dovol,ja som uplne normalna len oni vdy vsetko zvalia na mna! niekedy su uuuplne ze v poho fakt,ale niekedy sa to s nimi proste neda.nene ja nepotrebujem ist ziadnej doktorke.hrozne ich mam rada a vazim si co pre mna robia ale niekedy si myslim ze fakt neni ine vychodisko
"hrozne ich mam rada a vazim si co pre mna robia" == toto tu si ale absolutne odporuje s tym, co si napisala v uvodnom prispevku. Najprv sa zamysli sama nad sebou a uber plyn. Niektori rodicov nemaju a ti by si mozno vedeli vazit uz len vyznam slova rodina a rodic a najviac - mama. Ved ti dala zivot...
Jerry483 kto ju uraza? toto tunak napisala viac pokial som vedel, bolo to dost labilne podla mna. a neurazil som ju. Za to, ze som jej napisal, aby navstivala psychiatra som myslel uprimne. Pokial to autorku neurazilo tak by si mal cusat! patrilo to autorke a nie tebe!
Tak ja som na tom podobne.Akurát,že je to tak mám s oboma rodičmi a to je ešte horšie.Nech urobím čokoľvek vždy som zlá.A pritom som podľa mňa až moc dobrá narozdiel od mojich rovesníčok a nič z toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neurazaj ju, ok?
bolo uuuplne necakane, ze tato diskusia je od teba