hM...MLADšIA SESTRA MALDší SúRODNCI..kTO Má už asi vie,na čo narážam.....neviem prečo ja a moja sestra saproste nemusíme..jasné šak keď niečo odo mna chce tak je dobá..
inac mi kradne veci penaze kozmetiku....a potom akokeby nic je odo mna o 2 ro
skrotit surodenca...takteda ja ma tiez mladsiu sestru..ale ta taketo veci nerobi by si to nedovolila...a starsia...tak tej som ja take veci tiez nerobila...samozrejem ze boli aj bitkyyy ale tak..ako vsade...ako ju skrotit...no tak skus jej to proste nejak vracat...alebo si poschovavat nejake veci alebo najlepsie jej nieco vyvies napr. dat nieco do tej kozmetiky a tak...
ani moja o 4r mladsia sestra by si to nedovolila lebo to tak proste uz od zaciatku funguje ze ked neco chce tak povie a ja jej to dam abo ne...sak ste uz neni male tak sa dohodnite ze ked bude volaco potrebovat abo chcet ze si to od teba vypyta a hotovo...
Ja som babo rodiny. Nikdy som braskom(3) nerobila natruc ....Na co?Vsak ked som nieco od nich chcela,vzdy mi to dali,pomoh.atd..Nicky 176:uz si neni mala,tak urci pravidla....Kedy,ako a za akych okolnosti si moze poziciavat tvoje veci.Kroteniu zdar
moja si nedovoli bez dovolenia pomaly ani sadnut na moju postel. a ja na jej tiez nesedim. my mame taky vzajomny respekt, ja jej nechodim do jej veci a ona do mojich. ale bolo obdobie, ked sme sa strasne hadavali, teraz uz je to lepsie, drzime uz obcas aj spolu
heh, moja je o 10 rokov mladsia a strasne citim ten vekovy rozdiel, okrem toho je upistana urevana a rozmaznana a neda sa s tym pohnut kym drzi mama pri nej takze...celkom aj viem o com zakladatelka hovori...
rodicia o tom vedia...ale tak sak sa pozabijajte sak budeme mat pokoj ona sa neda skrotit toto vsetko som skusala sak o 11 my vyliala cosi na hlavu a ja sa s nou uz mlatit nechcem.. lebo potom je este horsia ale uz viem ako na nu a zabera otazka Už mmáš frajera??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Skús sa s ňou dohodnúť, že za určitých podmienok jej požičiaš, keď sa opýta.
Keď nepomôže, zamykaj. Veci, nie sestru
A jedna otázočka: Rodičia o tom vedia?
to je rozdiel