Boze jako ja to nechapem. Mojej mame velice zalezi na nasom osude velice zalezi na nas. Teda na mne kedze som posrany jedinacek... ma ton iekedy aj vyhody, ale viacej ne ako ano.No okej, takze nasa situacia je taka, ze mame vadi moja "rebelia" stale chrli
jak pozeram na ten tvoj profil tak si pica ty a ne tvoja mama chudera ju normalne lutujem jaku to ma dceru ale sak co uz aj take su....ty budes jaka mama? bud sa na decka uplne vyseres alebo ich nebudes mat rada ani z polovice ako tvoja mama teba sak sa uvedom prosim ta....no ne prosim ta jebem ja na teba co mam ja s tebou sak tebe to dojde nekedy mozno ale asi ne
Ze neznasas 13-14 rocne emacky? A ty mas 16 tak co picujes?Za to ze si sa narodila o 2 roky skorej tak si vacsia emacka?Aj ty so obycajna vydrbana pozerka tak si ten tvoj profil racej vymaz.Chod si zurovat.
nie som emo a okrem toho zato ze si raz moja mama spomenie na mna ze treba ist niekam tak uz sa o man zaujima? ona je presne ten prototyp workoholicky,,,, jakoze je len v praci ked pride nepovie ani cav, len si sadne za notebook a pracuje potom oco pride z prace... a naje sa lahne si precita noviny a to jakoze pekne dlho, enchapem ako to spolu este drzia a okrem toho so mnou problemy nemaju kedze ich nezaujimam takez mne je to ale jedno viem ze ked bduem amt 18 padam z domu a ja deti neviem ci budem mat teda jamkoze ja mam rada sloboduvolnost.. a nechcem sa na nikoho viazat a deti si zatial nechcem urobit mozno v buducnosti.. ale to je este daleka buducnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov