Rada by som vedela, s akou ťažkou činkou posilujete, ked chodíte do posilky (ak teda chodíte), s akými ste začínali a na akých váhach ste teraz? Koľko váži činka, s ktorou posilujete svoju lavačku a pravačku?? Prípadne koľko si naložíte ked cvičíte na nej
@etelnair možno aj.. ale zaujímajú ma tie váhy.. ale ako tu vyššie kolega písal.. 9 kg si predstaviť neviem.. to je na taký dobre ťažký nákup, ktorý pomaly ťahám po zemy nie s tým posilovať ešte
jednorucky som drzal v rukach najtazsie 45 kg ale v posilke som cvicil s 33 kg (akoze jedna) no a najtazsia velka cinka to bolo asik 120 kg na mrtvy tah keby som ho vtedy cvicil tak by som dal aj viac... ale ja robim bodybuilding a ten nieje o vahach ...
biceps s jednoruckami necvicim ale tak trapezy s jednoruckami vpohode kazda 35kg a ked idem s tycou trapezy tak nejakych 90, 100kg ked si okolo nej obotam bandaz. Na bench cvicim momentalne s 70kg. Na stroji som dal asi najviac na nohach na predkopavackach 105 ale viac nebolo na lytkach 100kg viac neni
@dconan som zvedavá a tak chcela by som začať čosi a jeden, čo s ním asi budem chodiť do posilky, mi hádže váhy na tie jednoručky.. že to ako odniesť odnesiem.. ale nie posilovať s tým
@plarika zenam netreba velke vahy lebo vy si posilovanim spevnujete telo ... a nenaberate sval (apon nie v takej miere) , no ale najlepsie sa asi cvici s trenerom ja ked zato si treba proste priplatit ale vzdy je dobre zacat s trenerom lebo ked nemas zaklad v smere aky cvik pouzit na aku partiu nemas nejaky vymysleny trening a nevies techniku cviku tak je vsetko ostatne nanic technika je zaklad...
na biceps s jednoruckami 11kg a bench zatial 75 a na posil. veziach nepisem, lebo tam sa vahy trosku lahsie dvihaju..ale tebe poradim, aby si sa pekne krasne porozpravala s tym chlapikom, lebo z pociatku ked uz vobec mas zacat s cinkami, tak aspon nech ti da uplne minimalne vahy, aby si svalstvo zvyklo, ze zacne niejaka zataz..a casom pridat(mopzno po 2-3 tyzdnoch)..
a ako bolo spominane, zenam netreba velke vahy, oni potrebbuju len spevnovat a nie naberat na objeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale dokážem vydvihnúť až 94 kíl.. mno.. pri 94 sa zatackám, ale tých 90 vydržím.. O.o Som dvíhala chalanvo z mesta! xD
..cvicenie jak hovado
a ako bolo spominane, zenam netreba velke vahy, oni potrebbuju len spevnovat a nie naberat na objeme