ja zistujem, ze asi silou vole dokazem robit veci a ked to budem rozvijat, tak by som asi vedel aj pohnut predmetom...napadlo ma to po minulej noci, ked som si zapol cd prehadzane poradie a 2krat po sebe ked som sa velmi silno sustredil na tu konkretnu pe
no, aj ja som vedela, že náhradná otázka na skúške z chémie bude radón v budovách aj na prvom termíne z fyziky som im povedala, že dostanú 3. test, a bol a na druhý som si povedala, že bude test č. 2, ale potom som si dala skorší termín, tak som mala iný, ale ten pôvodný termín dostal 2ku
preto všetkým nahováram, že musia myslieť pozitívne
Mno....u mna je to zas tak ked proste silno dufam, ze sa nieco nestane, alebo ze sa nieco stane tak to tak aj je.......proste vkuse si to opakujem sustredim sa na to napr...stihnem to stihnem....tak to aj stihnem......alebo, nepride, nepride......a nepride....nespadnem, nespadnem......tak nespadnem...to som uz davnejsie spozorovala....
S tou maturoou to je vtip? Ja som si z angliny vytiahla práve 1 z tých 2 otázok, čo som vedela. Z matiky som si vytiahla tému, o ktorej som deň pred tým povedala, že: "Téma snov" A zo sloviny 4.ročník - ja som sa totiž začala učiť až vo 4.ročníku
jaj a na mature som si tiež zo všetkých predmetov vytiahla dobré otázky teda z matiky som vedela asi až na jednu otázku všetko, z literatúry som mala tiež o všetkom aspoň prehľad, dejiny umenia som sa ani neučila, lebo som vedela, e to bude ľahká maturita - a vytiahla som si jeden z mojich najobľúbenejších smerov (ooooch edvard munch a angličtinu som sa neučila nič, takže to bolo úplne jedno...
a inak, bolo to fajn, ešte by som si tú maturu zopakovala
Ja som minule zistila ze dokazem presne povedat kolko je hodin aj ked nemam pri sebe hodinky trafim sa plus minus 5 minut ..Je to zvlastne,lebo som bola akurat na brigade a tam sme boli skoro cely den zatvoreni a ja som nemala hodinky,proste som sa sustredila a vzdy som si tipla dobre ..najprv som sa z toho tesila,potom bala
ale tiez mi toto co hovoris casto vychadza ..je to zaujimave
ako vidim, tak nie som jediny, kto ma predpoklady na nadprirodzene schopnosti Osobne si myslim, ze napriklad tu silu vole by si mohol vytrenovat kazdy clovek keby chcel...ludsky potencial je ovela vacsi ako si myslime a clovek dokaze aj veci, o ktorych by povedal, ze to nie je mozne...
áno a nemali by sme sa vzdávať...treba veriť tomu, že budeme napr. dokázať pohnúť predmetom.....ale to treba cvičiť....a nestrácať nádej,keď sa to nepodarí aj 20krát po sebe
@23 - lenze to hybanie predmetmi je mozne, nebol by som prvy co to dokazal...ale pochybujem, ze by som sa vedel az tak strasne sustredit, lebo ja som taky nesustredeny clovek
to čo sa ti stáva nie je vôbec náhoda, a máš pravdu aj v tom že všetci môžme mať také schopnosti - skús si prečítať knihu Moc podvedomia od Murphyho - tam je to všetko krásne rozpísané - ja som tak napríklad našla stratený pas - keď som si hovorila že ho nenájdem tak som sa mohla aj roztrhnúť a nevedela som ho nájsť a potom som otvorila tú knihu či tam nie je postup na nájdenie stratenej veci a aj keď nebol tak ma tá kniha tak povzbudila že som si začala hovoriť: jasné že ho nájdem - a do pol hodky som ho našla - a na tom mieste kde som hľadala aj predtým, je to proste všetko o psychike. Fakt tú knihu odporúčam každému, zmení vám to život
Cele to je o tom filme The Secret ,,, Mne sa to stava v kasine , pri kartách, chyba mi do postupky jedna, a dam vabank lebo viem že príde a príde, V rulete verím že pride 32, dam tam 10 € a príde ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
preto všetkým nahováram, že musia myslieť pozitívne
Nechváľ sa
a inak, bolo to fajn, ešte by som si tú maturu zopakovala
Jak keď si potrebujem vybrať medzi dvoma vecami tú správnu tak aj tak si vyberiem to zlé : disappointed:
ale tiez mi toto co hovoris casto vychadza ..je to zaujimave
Celý rok to budem skúšať a o rok napíšem vysledok - majte sa tu dobre
Potom sú zas také prípady, keď to človek zámerne trénuje a rozvinie to