jezisi maria a je totu dovod preco nechodim rada do skoly
ale ne ...!!
maam jednu strasne prifajcenu spoluziacku ..roozmaznanu a neviem co ...to je taka pi* ze ju uz nedokazem vystat nekedy sa neudrzim sa vyskocim na nu ale ked na nu vyskoci
zle. Najlepsie je, ked ju budes ignorovat. Je to ako keby kurz sebazachovi. Ti nieco povie .... bud ticho nic jej nehovor .... a predovsetkym nerobte jej na priek proste na nu ser. kasli na nu i ked nie vzdy sa to da
A čo sa rozčuľuješ, pokoj ! Mňa taký ľudia vôbec neštvú, nevšímam si ich, nech si robia čo chcú, aj stojky na hlave. Ked robí nejakú havodinu sa zasmej na nej akurat a hotovo. aj taký ľudia musia žiť, nemôže byť každý taký dokonalý ako ty. ...
Mno jedine ignor bude najlepsie riesenie,a sak nejako jej daj najavo ze aka je
Sak sa mozno zbada ja poznam jeden pripad ked takato rozmaznana pi*ka prebrala svojej naj kamoske chalana,ktory pod vplivom alkoholu ani nevedel co robi a ona sa potom akoze "zmenila"ale pritom to len hrala a bola taka ista stale:paj tak ju teraz kazdi nenavidi
maam jednu strasne prijebanu ucitelku.roozmaznanu a neviem co .to je taka pica ze ju uz nedokazem vystat nekedy sa neudrzim vyskocim na nu ale ked na nu vyskocim tak vsetci po mne kukaju lebo ma takeho nepoznaju.predstavte si ze toto ma najviac vytoci:
KED PISE CEZ HODINU A ONA SA NAHODOV POMYLI TAK ZACNE a vykrikne do pice TAKY TYM ROZMaZNANIM HLASOM TAK JU pojebem
ALEBO KED IDEME DAKDE TAK ONA NO PROSTE SA TO NEDA JE TAKA rychla ZE TO BOLI FURT SA MUSI dohanat zA PRINCEZNICKov
jezis to je dobre trapne deck hh ja zas nemozem vystat o rok mladsiu.najvecia pi.a aka moze byt...zazera po mojom frajerovi jak prij.bana a stale sa mu vtiera jak k.rva a stale ho bali pritom ma dvoch frajerov samozrejme jeden o druhom nevie ale jeden ju ma na hakku a uz jej dal asi kopy ale ona ma svojho a bali mojho zazera pomne jak keby som jej veceru zozrala a uz som jej napisala apovedala svoje ale aj tak jak prijebana robi...ale to asi vzdy byva v kazdom rocniku daka prij.bana pi.a ale sak co uz narobime hentakych ludi si bud netreba vsimat alebo im ete viac zneprijemnovat zivot nech sa uvedomia jaky su jeb.uty ja sa priklanam ktomu druhemu a vycitam jej vsetko!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Sak sa mozno zbada ja poznam jeden pripad ked takato rozmaznana pi*ka prebrala svojej naj kamoske chalana,ktory pod vplivom alkoholu ani nevedel co robi a ona sa potom akoze "zmenila"ale pritom to len hrala a bola taka ista stale:paj tak ju teraz kazdi nenavidi
ja som nedavno vydrbala spoluziacku z party lebo taku pichu jak je ona ste este nevideli(a to je uz co povedat)..
vkuse ohovarala co je este normalne ale sceny robila take ze zbohom...za vsetko som samozrejme mohla ja lebo som rozmaznana a podobne kktiny..
dajako sa jej to nepozdavalo a uz moc si nedavala pozor na papulu tak po nej dievcatko dostalo...aj tak sa to da riesit..hh
tebe zelam pevne nervy...ktore ja som uz nemala..
Ublizuje ti nejako?Robi ti napriek?
Mne tu ako ta pica prides ty...:p:p:p
maam jednu strasne prijebanu ucitelku.roozmaznanu a neviem co .to je taka pica ze ju uz nedokazem vystat nekedy sa neudrzim vyskocim na nu ale ked na nu vyskocim tak vsetci po mne kukaju lebo ma takeho nepoznaju.predstavte si ze toto ma najviac vytoci:
KED PISE CEZ HODINU A ONA SA NAHODOV POMYLI TAK ZACNE a vykrikne do pice TAKY TYM ROZMaZNANIM HLASOM TAK JU pojebem
ALEBO KED IDEME DAKDE TAK ONA NO PROSTE SA TO NEDA JE TAKA rychla ZE TO BOLI FURT SA MUSI dohanat zA PRINCEZNICKov
do pice ako ju mam vystat?:
2 bod.- Kriglom po hlave