Asi pred týždňom som sem dal jednu moju stránku, ktorá bola dosť slabá. Teraz som ju málinko vylepšil a mylím, že je fajn . Čo na ňu hovoríte ? Ozaj a zháňam aj kamaráta čo by mi s tým pomáhal, robil to so mnou (tú stránku pochopiteľne slight_smile: Ak by sa niekt
osobne mam radsej stranky o niecom...tym nechcem urazat kreativitu ale pride mi to trochu take obsahovo obmielane/obycajne. ak si myslel design, tak ujde ..ale tiez nieje nicim vynimocny/to ale asi nieje zamerom/..v kazdom pripade vela stastia ak ta to bavi
Viem že je 12tého a téma bola založená pred štyrma dňami, ale proste sa nudím tak sa preklikávam vo fóre.
Stránku by som transformoval skôr na blog ako osobnú stránku, blogy zaujímajú ľudí viacej, a pri písaní blogu by som sa podpísal ako Bruno než ako zakladatel, je to osobnejšie, príjemnejšie sa číta.
Grafický dizajn hodnotiť nemôžem, mohol by som keby to bola Tvoja vlastná práca. Ale nakoniec - ja som sa dosť obdobným spôsobom dostal k webdizajnu a venujem sa mu už niekoľko rokov.
Každý kto by chcel tvoriť weby a je začiatočník si prejde cez webnode, blogýsky a podobné srandy, až zistí čo je HTML, CSS, atď - ja som trebars pred 8 rokmi keď som začal tvoriť, robil stránky v Microsoft Worde a dnes keď si na to spomeniem tak idem prasknúť smiechmi. A ako som sa ako malý tešil keď som to mal zavesené na internete, že si to môžu pozrieť ľudia z celého sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
založiť túto, ktorá má predpoklady na to aby bola najlepšia."
- je pekné, že si takto fandíš, ale tá stránka je dosť nuda... príde mi taká zbytočná
Stránku by som transformoval skôr na blog ako osobnú stránku, blogy zaujímajú ľudí viacej, a pri písaní blogu by som sa podpísal ako Bruno než ako zakladatel, je to osobnejšie, príjemnejšie sa číta.
Grafický dizajn hodnotiť nemôžem, mohol by som keby to bola Tvoja vlastná práca. Ale nakoniec - ja som sa dosť obdobným spôsobom dostal k webdizajnu a venujem sa mu už niekoľko rokov.
Každý kto by chcel tvoriť weby a je začiatočník si prejde cez webnode, blogýsky a podobné srandy, až zistí čo je HTML, CSS, atď - ja som trebars pred 8 rokmi keď som začal tvoriť, robil stránky v Microsoft Worde a dnes keď si na to spomeniem tak idem prasknúť smiechmi. A ako som sa ako malý tešil keď som to mal zavesené na internete, že si to môžu pozrieť ľudia z celého sveta
Prajem Ti vela šťastia