Moja triedna je velkáá katolicka............velkáááá...rozdava aj prijmanie v kostole....okolo seba sa snazi aby vsetci zacali verit v Boha.....ako....chapem..trebato rozsirit trosku..ale ne jak ona...pride k Vám a da Vám pozehnanie....a ma velmi cudne my
S tym nic nenarobis,jedine co mozes robit,je snazit sa urobit po jej....Viem,ze je to proti chuti,ale inac si bude mysliet,ze jej robis napriek,a budes to mat este horsie...
juu...radsej katolicka ako mat za triednu tehotnu babu zaplnenu hormonmi, ktora je nasrata, pretoze sme jej nedali nic na den ucitelov, no haha...tak viete "vhodny darcek pre nu by bolo nieco prakticke, tak napriklad pracka?" tak len radsej sirte krestanstvo, nech sa mi ateisti mame na com smiat
no o tom ze niektori by nemali byt ucitelmi teda...stacilo mi ked som vcera zapla tv a jednej sa pytali uz ako sa rozmnozuju bunky to co tam posplietala tak..konec..a ze ucitelka..mala som dost..akurat tak v pomocnej alebo co...takych vymetov poznam dost...lol
hm tak niektori ucitelia a profesori...v prvom rade nema co rozsirovat vieru...to je kazdeho osobna vec...a aj ked niektori ucitelia v mladosti mohli byt dobri, pedagog je proste diagnoza a kazdemu po case zacne liezt na mozog...sak asi stvrtina celeho ucitelskeho zboru by bola zrela na dochodok
Kukas na na to alibisticky.si ako moja prijebana spoluziacka co si mysli ze jej ucitelia krivdia lebo ma zle znamky...pritom je to jej vina ze sa neuci...ona to ale pripisuje tomu ze ju vyvovaju len vtedy ked vicitia ze nic neviem..pica proste
vITE PRECO JE TO DOLEZITE.....lebo donutili ma ist k birmovke..a tham v otazkach ktore som sa mala ucit bolo aj tho ..ze tho mame rozsirovat..a hlasat viru medzi ludmi..thak thaka hrozna nebudem.....
ale prosim vas neposerte sa krestanstvo odohralo ci chcete ci nechcete vyznamnu rolu v historii aj dobru aj zlu bolo tu je tu a par storoci urcite este bude tak o co vam ide ? na svete je milion vec ktore by vas ateistov mohli srat ovela viac pravdu ale mate v jednom vsetky informacie ktore existuju su dostupne a kazdy clovek ma mozog na to aby sa rozhodol sam
no, tak nasa pani profesorka triedna...to je teda svina...nam dala previerku z uciva ktore sme sa ten den ucili...no neni tapa? a som mal 3....hrozneee. a mi pokazila celu biolu...svina je to a velka..a ja jak debil som ju mal ze akoze rad lebo pracovala s ocom...alebo oco s nou...to je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
peter piper-aj mna by to zaujimalo??..preco???
horox - liga ateistov? myslis, ze by nas neukamenovali?
a ti krestania, co ku nam chodia domov a propaguju vselijake biblie, a nabozenske vyrobky (proste sekta ) a este nam aj volaju, tak ich vystrielam
V diskusných príspevkoch je zakázané:
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev...
Skoncili sme tu.
Hmm... ale to je to horsie ze ja nemam rad ludi.
Nikomu neverim. Nikdy nikomu nic nedam.
Som strasne opatrny a podozrievavy co sa tyka ludi. Mam radsej zvierata.
Ja teda moc humanista nejsom.
odkedy mám nášho triedneho, v živote by som nemenila...to je ten najsuper profesor na celej škole...