Čo mám robiť ak všetci moji kamoši preferujú bicyklovanie po rovinke typu hrádza... ? Ja najradšej chodím na Kamzík, Kačín a podobne ale ostaným sa to zdajú byť príliš náročné trasy... Už som si zvykla bicyklovať sa sama ale predsalen s viacerými je vždy
ja som si to ani nevsimol, ze tam mas taky srandovny preklep
K teme - ja tiez vzdy chodievam sam, myslim, ze sa nemas coho obavat, pokial trochu pojdes aj sama po lese neni problem... samozrejme sa nesnaz ist prvy krat hned na babu a naspät pokial si vies sama vymenit dusu, alebo mas pre istotu kevlarove plaste - aby si nedostala defekt - tak potom by sa nic vaznejsie takto stat nemalo... ja jazdim po horach 7 rokov sam, jedine co sa mi stalo bol spominany defekt, ze som musel ist 3 kilometre peso (co bolo este uplne v pohodicke ) inac nic, a za rok spravim mozno 2000 kilometrov btw, trosku zmysel pre orientaciu tiez nezaskodi... popripade podrobna turisticka mapa
@ediit normálne som ani nevedel čo tou vášňou myslíš
Som to tak nejak prečítal a vôbec nevedel že tam je chyba.
Tak skús prehovoriť kamarátov a najprv daj len takú rozbehovku a pomaly zvyšuj latku náročnosti. Možno sa im to ani nebude zdať a bude to v pohode Ak ich neprehovoríš. Tak počas túr sa pripoj k iným cykloturistom Alebo nájsť niekoho na nete... možno to by pomohlo
rob to co si myslis ze je pre teba prijemne a nepozeraj na inych taktiez vasnivo bikeujem na Kamzik a po uplne celych Karpatoch kadial ma len kolesa zavedu,rad spoznavam nieco nove,nove trasy s partiou i sam a najlepsie so sluchadlami v usiach s paradnou hudbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
K teme - ja tiez vzdy chodievam sam, myslim, ze sa nemas coho obavat, pokial trochu pojdes aj sama po lese neni problem... samozrejme sa nesnaz ist prvy krat hned na babu a naspät pokial si vies sama vymenit dusu, alebo mas pre istotu kevlarove plaste - aby si nedostala defekt - tak potom by sa nic vaznejsie takto stat nemalo... ja jazdim po horach 7 rokov sam, jedine co sa mi stalo bol spominany defekt, ze som musel ist 3 kilometre peso (co bolo este uplne v pohodicke ) inac nic, a za rok spravim mozno 2000 kilometrov btw, trosku zmysel pre orientaciu tiez nezaskodi... popripade podrobna turisticka mapa
Som to tak nejak prečítal a vôbec nevedel že tam je chyba.
Tak skús prehovoriť kamarátov a najprv daj len takú rozbehovku a pomaly zvyšuj latku náročnosti. Možno sa im to ani nebude zdať a bude to v pohode Ak ich neprehovoríš. Tak počas túr sa pripoj k iným cykloturistom Alebo nájsť niekoho na nete... možno to by pomohlo