co ja viem ? ja som si mamu naucila posluchat a v poslednej dobe spolu vychadzame , mozno to bude tym ze teraz je u segri v anglicku ale nie mamina je super podla mna , a to nie ej najmladsia uz ma za sebou dve 55... ale naucila som ju robit na PC , na NETE surfuje vsade je od pokecu cez ICQ vsetko ovlada ... a aspon sa nenudi a zacala om jej totlane vsekto hovorit od vztahou cez to co porobim a nejako si uz zvykla , ze aj si poviem boha , aj idem v piatok vonku sa zabavit , a tak akoze pokial sa nepohadame preto ze mame na obed nieco v com je zelenina , tak sa moc uz nie , lebo ona vacsinou ustupy a vzdy vsetko urobi , a to ej nanej super ,,, ale chudatko nase kazdy od nej nieco chce a ona skace , no sme svine proste ku nej niekedy ale luuuubim ju a ved kto by si neluuubil mamu ?
A my budeme presne takí istí rodičia ako sú naši...a možno horší Ja sice tvrdím že nie a že budem dávať decku dostatok voľnosti-ale viem, že to tak nie je... no čo už...
S mojou mamou si vcelku vo viacerych veciach vychadzame,ale nehovorim jej upne vsetko...A tiez nehovorim ale vsetko ani svojim kamosom,ale vascinu ano...Kazdy clovek je nejaky,a na nasich rodicov tiez vplyvaju ich rodicia...Mozno je niekedy fajn sa pozriet aj na povahy nasich st.rodicov...S mamou mam len jeden problem,ktory sa dufam po case vyriesi...Bo ja budem mat v juni 16 rokov, a moja mam ma ete nece casto a na dlhsie pustat s mojim chalanom von...Podla nej raz za tyzden staci,ved mam skolu,ktorej sa musim venovat,a ked mam volny cas,mozem radsej pomoct v domacnosti,ako sa flakat vonku...Povedala,ze som ete soplava na to,aby som s chalanom stravila neviemaky cas,ze chlapa si ete uzijem dost...Ale sme sa o tom rozpavali,a uz v lete ma pusti aj na nejaku disku,bo teraz ete nece...Ze mam cas,ze vsetko mam pred sebou...Ze nie je vobec neskoro take veci zacat a absolvovat aj v 17ke...Tak verim teda,ze ked budem starsia,zr tento problem sa vyriesi...Bo napr.ju nezaujimaju druhi,ze dokedy mozu byt vonku,a s kym...No to len tak na zaver hh ...A vravi mi,ze mozem byt rada,ze ma vobec pusti s frajerom von...Ona ma strach,ze co s nim vsetko budem robit,ale aj ked som jej vysvetlila,ze sa s Petom nikam naponahlame,ze mam cas,tak ciastocne mi veri,ale aj tak si ocividne mysli svoje,ze ved v takomto veku je tazke ovladat hormony,ze to nie je moja chyba,tak to ma asi kazdy clovek,to mi vravi...Len nece aby som si pokazla zivot...
Ale viete co? Moj chalan je super,chape to,s mojou mamou si rozumie a je tolerantny...Cize by to mala byt good A ked nam to vydrzi,vsetkeho sa dockame No...ako ste na to vy? Suhlasite s mojou mamou a jej nazormi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale aj ja také poznám, vždy som ja tá "zláô...
Som zvedavý že aký budeme mi rodičia keď dospejeme - určite taký istý hnusný ako sú teraz naši
A my budeme presne takí istí rodičia ako sú naši...a možno horší Ja sice tvrdím že nie a že budem dávať decku dostatok voľnosti-ale viem, že to tak nie je... no čo už...
Ale viete co? Moj chalan je super,chape to,s mojou mamou si rozumie a je tolerantny...Cize by to mala byt good A ked nam to vydrzi,vsetkeho sa dockame No...ako ste na to vy? Suhlasite s mojou mamou a jej nazormi?
A viete čo? Mám skvelú matku