Mozem si kupit tie najlacnejsie, ci najdrahsie ortopedicke- neortopedicke slapky, sandale, tenisky, lodicky, zabky, cizmy...vsetky mi urobia odtlaky a uz to vazne nie je normalne... niekedy az chodit neviem a vazne mi to vadi...neviete nato nieco?? velmi
nooo mne robia odtlaky nove topanky, ale potom je to uz pohodicka...najprv je to riadna bolest ale potom si noha zvykne...nezavidim ti tvoj problem, viem si predstavit aka to musi byt bolest, ale asi ta sklamem lebo na to nic nepoznam...
kde sa ti robia? ak to máš na prístupnom mieste, najlepšie na otlaky sú Scholl náplaste, je to v praktickom puzdierku ktoré môžeš nosiť so sebou, za približne 100sk máš v balení 2 menšie a 3 veľké náplaste, ktoré, tramtadadá - DRŽIA! ja som jednu náplasť mala týždeň, aj to som si ju musela zoškriabať dolu, hoci som sa kúpala, behala, prechádzala som sa...tie náplaste sú gelové, čiže pocítiš príjemnú úľavu...nič iné nepoznám, toto mi zabralo, tak dúfam, že snáď pomôže...
neboj ja mam take iste problemmy a pri tom nemusim ani vela chodit...prejdem po meste za pol hodku a hned mam otlaky...hlavne tam hore nad patou..pouzivam aj naplaste len tie sa rychlo zosuchnu..tusim tu nejaka mudra hlavicka pisala o nejakych kvalitkych SCHOOL tak tie vyskusam asi aj ja....ale viem chapem to, ake je ot neprijhemnee : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som mal raz otlka, ale bolo to len pri kozenych topankach. a to sa nskor upravilo, kedze koza je prisposobila
A ešte sa mi vkuse šúpe koža z päty, aj ked si to vkuse natieram krémom na chodidlá.
Moje chodidlá, to je jedna katastrofa
asi tyzden si namacaj nohy-chodidla do liehu a stvrdnu ti-oni to pouzivaju koli niekolkomesacnym operaciam..toto ma prve napadlo! ale je to pravda!!!
ale pochybujem ze to urobis..nevyzera to dvakrat krasne!
ale ucel na military to rozhodne splna!