noo ono sa to zacalo tak ze moj fotrik ukazal jednemu kamaratovi moje fotky na nete .. a vravel ze som pekna .. a potom bol aj u nas ten jeho kamarat .. ale strasne zlaty bol kuaaaa ale problem je ze ma 21 a pozna sa s nasimi .. a oni by urcite s takym ve
Myslim, ze sancu mas, ja som chodila v 16 s 26 rocnym, vsetci sa do toho samozrejme starali, ale aj tak to vobec nelutujem A tvoj otec by sa s tym podla mna zmieril, sak aj sam mu ukazoval tvoje fotky...
nemyslim si.. a ak by sa aj nieco stalo on to nebude brat vazne a este k tomu je to aj kamarat tvojho otca.. to je uplne zle ver mi ... skus nanho nemysliet.. mas len 15 pridu dalsi.. myslim ze to este neni take vazne aby si to nezvladla
A čo mal povedat,že si škaredá jak noc? A aj keby to myslel vážne,ved v skutočnosti si pekná, myslíš,že ked toto spravil,tak chce s tebou hned chodit? Dievča,zobud sa...
Ale vsetko samozrejme zalezi na tom, ci ste si podobni a aky je. On ma 21 a to, ze povedal, ze si pekna este nic neznamena. Vacsina 21 rocnych chalanov si hlada vazny vztah a istotu a ty mas pred sebou este celu strednu. Ak sa date dokopy, tak to budete mat tazke, ale nic nie je nemozne
mne sa stalo v 15 nieco podobne uplne som sa namotala na otcovho kamarata a nic z toho nebolo.. akurat ja som sa trapila v podstate bez priciny.. a otec ked si vsimol ze mame daky moc blizky vztah ho slo roztrhnut...
ja som mala tiez chalana strasieho o 6 rokov a zacala som s nim v 16..a nebol problem..ved keby vam to klapalo a vasi by ho spoznali co vies..ja mam otca prisneho ako hovado a ten ked povolil?to bolo naozaj co povedat..zasa neodkopavaj ho hned ked nevies dopredu co bude..
@11 v 20 by si mohol vediet, ze kazdej nejde len o peniaze. A nechodila som s nim vtedy kvoli jeho autu, ale preto, lebo som ho milovala a klapalo nam to.
myslim ze ked sa s nim wasi poznaju tak to nie je zlee .. a potom nemusia to hned zistit ..
ja mam kamaratku kt ma uz dwa roky wztah so st chalanom a su spolu stale stastny .. ona ma 17 a on 26 .. takze zawisi len od was dwoch aku ma wztah perspektiwu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja mam kamaratku kt ma uz dwa roky wztah so st chalanom a su spolu stale stastny .. ona ma 17 a on 26 .. takze zawisi len od was dwoch aku ma wztah perspektiwu
ievca budicek
no ak nie si vyspela na svoj vek tak budes len sukacia babika...
@1 8 totálne súhlasím. Ja by som to síce povedala ináč, ale tá myšlienka je dokonalá