no, ja som prisla na to ze mastne vlasy rastu rychlejsie, proste si umyvaj vlasy menej casto, potom su na to aj rôzne sampony a podobne, co tiež dost pomaha a skus ešte vitamin B..t.j. pivo, ryby, a podobne....a ešte su aj take vitaminy B komplex
mne zasa pomahaju ovsene vlocky (tiez vitamin B tam je) no a psychicky stav-ked som stastna a spokojna, rastu velmi rychlo... no a, toto bude zviet asi zvlastne, pomaha aj chodenie von, prechadzat sa a tak...ja som bola napr dlho len doma zavreta a ked som "vybehla von",na dlhe prechadzky, tak zacali rast az strach
sethnefer to bude asi tym,že cez leto vlasy rastu rychlejšie a zrejme aj cez leto chodiš častejšie von..ale hej na rast vlasov vplyvaju geny,psychicky stav človeka,ale aj potrava..je to roznorode,nejak zvlaštne sa to ale ovplyvnit neda,...
rast vlasov sa ovplyvnit neda...su take zakonitosti, ze kd si v psychickej pohode, viac vonku, jes viac vitaminov alebo bielkovin, tak vlasy rastu rychlejsie...ale radsej zadefinujem slovo rychlejsie: to je zhruba tak o jednu stotinu milimetra za mesiac cize treba len uplne normalne pockat kym blby uces vyrastie...
Presne tak..poznám ten pocit a tiež som pred rokom založila preesne takúto istú diskusiu..keď mi jedna baba napísala že za dva roky sa to spraví, skoro som umrela ..ale fakt nedá sa to urýchliť, jedine čo môžes pre ne urobiť je vyživovať ich aby boli pekné a zdravé, ver tomu že potom je úplne jedno akej sú dĺžky..ja viem hovorí sa mi to ľahko, ale ja som tým prešla tiež
a ešte som zabudla, čítala som že vlasy rastú viac počas spánku a čo sa týka ročných období tak v lete - takže keď budeš celé leto spať ..ale niee..hlavne si každú minútu nekontroluj či narástli o kúsok alebo nie, keď si to človek nevšíma tak po čase zistí ..oo ako naraastli
suvisi s tým tak, že proste ked si casto umyvas (ako napriklad ja) tak sa nestihaju prirodzene zamastit( a vlasy tu prirodzenu mastnotu potrebuju na rast) aj to vidim na ludoch okolo co si umyvaju vlasy raz za týžden tak im rastu omnoho rýchlejsie ako mne, co si umyvam kazdy den
Ja som odborníík presne preed rokom?bol mááj!! ostrihali ma, vystrihali, boze mala som take kratke vlasy taky nezvyk z dlhych :d plakala som jak besna ja viem ale no ved koruny kraasy !
Robila som vsetko pre to aby narastli, takze zacala som ich vyzivovat
1. zihlavova vodicka z dm- 30sk
2. ja som trpela este aj nejakym tym hendikepom ze som ich zmyvala kazdy den takze sampony sli jak na pase , tiez som mala zihlavovy, lopuchovy a brezovy, striedala som to cca 40 sk dm.
3. az ked som neobjavila v lekarni sampon vyrobeni cisto na baaaze prirodnych rastlin CAPILLAN Q na rychly rast vlasov :d po tom sampoone raaastli ako z vodyyy!! vrelo odporucam :d zachrani ostrihanu hrivo upadajucu karieru a to vsetko len za 110 sk!
ja som zase pocula ,ze vlasy v gumke stiahnute rastu rachlejsie...,ale ci je to pravda tak neviem...napriklad ja som sa v marci dala ostrihat na kratko asi po plecia a do septembra som ich mala skoro po pas.A tez som revala lebo som nechcela az taky kratky strih.Ale narastli mi chvalabohu ani neviem kedy Uplne rychlo.
Ja mam dlhe vlasy a rastu myslim si ze celkom rychlo... a to si ich umyvam kazdy den, aj ked viem ze to neni moc dobre, ale je to taka moja uchylka, ale staram sa o ne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som odborníík presne preed rokom?bol mááj!! ostrihali ma, vystrihali, boze mala som take kratke vlasy taky nezvyk z dlhych :d plakala som jak besna ja viem ale no ved koruny kraasy !
Robila som vsetko pre to aby narastli, takze zacala som ich vyzivovat
1. zihlavova vodicka z dm- 30sk
2. ja som trpela este aj nejakym tym hendikepom ze som ich zmyvala kazdy den takze sampony sli jak na pase , tiez som mala zihlavovy, lopuchovy a brezovy, striedala som to cca 40 sk dm.
3. az ked som neobjavila v lekarni sampon vyrobeni cisto na baaaze prirodnych rastlin CAPILLAN Q na rychly rast vlasov :d po tom sampoone raaastli ako z vodyyy!! vrelo odporucam :d zachrani ostrihanu hrivo upadajucu karieru a to vsetko len za 110 sk!
Veeľa zdaru!!
ale krátke vlasy rastú rýchlejšie dlhé už pomalšie
dokonca ani ich vypadávanie sa v niektorých prípadoch nedá ovplyvniť a to je už o čosi závažnejšie