Viete co robi?ma 52 rokov a cele dni,ked ma teraz dovolenku tak lezi na posteli,napchava sa a kuka filmi,....no a nestara sa o domacnost vsetko mam na starost ja a ja sa musim starat okrem domacnosti o psa o 5 ludi a este aby bolo vsetko okej....no ide ma
čo keby si bol dobrým synom a pomáhal jej bez hundrania? Keď má dovolenku má právo si oddýchnuť nemusí ti stále okolo zadku behať to pre ňu môžeš urobiť nie? Má 52 .. ty 18.. kto má asi viac energie..
Keď začneš chodiť do práce tak pochopíš chlapče, čo je to oddych a jako si ho budeš vážiť. A ak robí na smeny, tak sa jej už vůbec nečudujem. Jednoducho je zrobená. Skús vymyslieť nejaký výlet, aby sa odreagovala lepšie.
@patrik1985
počuj, buď rád že to robí iba keď má dovolenku.
Moja mama sa takto správa od roku 2006, ja mám teraz 20, mala som 12 rokov, keď dostala 2 porážky a 3 ľahké infarkty hneď za sebou. Našťastie je viac-menej v poriadku, len nehýbe pravou rukou. Sily má aj za dvoch ale jednoducho celá domácnosť leží na mojich pleciach. Varenie, upratovanie, práca....
Ja akceptujem, že jej zdravie je zlé, ale keby chcela môže upratovať a variť. Ona len jednoducho stratila na to chuť.
Už predtým som musela pomáhať v domácnosti a chodiť jej pomáhať do roboty.
Takže odslúž si to, a buď ráde že ju nemáš na krku ako ja tú moju 8 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
odpoveď bola jasná "a navaril si si niečo?"
Ty buď rád, že máš 18...
a on celý deň doma 20minút práce
neber meno Božie nadarmo!
inak otazka @16 patri aj tebe
posielam ťa tam, odkiaľ si vyšiel po narodený, ty obratnik svetskej hlúposti
počuj, buď rád že to robí iba keď má dovolenku.
Moja mama sa takto správa od roku 2006, ja mám teraz 20, mala som 12 rokov, keď dostala 2 porážky a 3 ľahké infarkty hneď za sebou. Našťastie je viac-menej v poriadku, len nehýbe pravou rukou. Sily má aj za dvoch ale jednoducho celá domácnosť leží na mojich pleciach. Varenie, upratovanie, práca....
Ja akceptujem, že jej zdravie je zlé, ale keby chcela môže upratovať a variť. Ona len jednoducho stratila na to chuť.
Už predtým som musela pomáhať v domácnosti a chodiť jej pomáhať do roboty.
Takže odslúž si to, a buď ráde že ju nemáš na krku ako ja tú moju 8 rokov.