Sak a preco ides s nimi na ten zachod? a ak nejdes (bo ked tu dakto zalozi takuto podobnu diskusiu, tak ho zpic*ju, potom zakladatel povie, ze sme blbi, ze to on sice zalozil diskusiu, ale sa ho to natyka,len sa pyta a pod...)...a ked aj dake ine baby idu na ten zachod, tak si toho nevsimaj, su to chuderky...co sa tvaria, ze im to vadi a pritom ich to vrzsuje jak keby pecko pozerali abo co...a 13-rocni chalani..akoze nic v zlom, ale co od takych "fafrnkov" cakas???...cest vynimkam...(ak nejake su)...
aaaaaach jaaaaj co sa tu vlastne rozobera vsetci sme boli taki a preto ze niekto nedospel este nie je kkt raz dospie kazdy ked sa to tvojim spoluziackam paci nech sa nechaju ja by som v tom veku dal cokolvek za taku co by sa nechala a teba nikto nenuti aby si robila to iste.
Hej pridavam sa k wewovi,tiez by ma takato kktina nenapadla,lebo niektory, A AJ 14 rocny maju respekt k babam a nerobia podobne veci,takze asi len na vasej skole lebo na nasej sa toto nedeje.
Ja som dalsi divny ktory to nerobieval a nerobi...Zase ja napriklad nechapem ked jedna baba sedi na chalanovych kolenach, druha sa mu vesa okolo pliec, a on este stiha chytat za zadok dalsie 3 ktore idu okolo. A vsetky sa na moje pocudovanie nebrania ale nahadzuju koketne usmevy.Maju vsetky 15... Najdu sa vsade nadrzany drbnuty jedinci a ty mas na nich bohuzial smolu. A ked neprestanu aj ked im vynadas daj im po papuli. A ked uz potom neprestanu nabehnem do sropkova ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mno, u nas to trvalo do incidentu ked jeden chalan dal druhemu facku ten mu potom natiahol stolickou cez hlavu a odvtedy bol aky taky klud
Aj ja mozem napisat, preco su secky 13 rocne baby jeble ? Cest vynimkam .