Dudri tebe sa to paci??? akoze pozriem si barsco, ale oni su fakt divny..ja to nepozeram..nechcem im pridavat sledovanost, ale vela ludi mi povedalo, ze to pozeraju nie preto, lebo ich maju radi, ale preto lebo su trapny, ale ze by toto ludi zaujmalo...nechapem to..
heeeh ludia nechapete vstak oni sa tak spravaju preto ze vedia co robia ,,, a ak su take aj real tak su to riadny chrunovia ,,,a le sos nemalo chiby kua ty si tam riadnu prcu robili
sak su obaja vymleti, len maju plnu penazenku, tak nevedia co s peniazmi... su to debili. Aj tak by som ich nepozeral, lebo nebudem podporovat namyslenych idiotov, najma toho magora Brana, co len keca 2 na 3 a tvari sa mudro.
Sice je pravda, ze je tu sloboda prejavu, ale nech sa mi aspon nepchaju do riti, lebo tam uz mam ich nazory.
Takze pevne dufam a verim ze uz ich nikdy v telke neuvidim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som to kedysi kukala na markize ale uz su trapni... ale prdtym sa mi pacili... zaujimave co ...
Sice je pravda, ze je tu sloboda prejavu, ale nech sa mi aspon nepchaju do riti, lebo tam uz mam ich nazory.
Takze pevne dufam a verim ze uz ich nikdy v telke neuvidim.