Ahojte, ak sú tu nejakí deviataci, zaujímalo by ma či už sa pripravujete na monitor, alebo vám to je celkom jedno... Ja občas chodím na doučovania, alebo si doma niečo kuknem, ale že by som sa nejako nepretržite učila... Ako ste na tom vy?
Som ako deviatak ako na osemročnom takže to nejdem robiť :3 a pred niekoľkými mesiacmi som si robil minuloročný test a mal som zo sloviny 96% a matiky 97% tak by som sa na to ani neučil
Neučim sa, komparo som napisal na 100%
Absolutne ma to netrapi, pretoze viem, ze zbytok slovenska su vymlete hlavy co to napisu na 40%
Primitivna vec to je, absoultne sa nebojim
Vyznelo to dost egoisticky ale w/e
@bilberryday presunuli to na april idioti
Minule roky ked si napisal na 90% tak si si mohol vybrat skolu ktoru chces a bol by si prijaty aj keby si mal hrozny prospech
Teraz uz musis mat pred monitorom podane prihlasky
Na Monitor sa teraz ani veľmi neučím,skôr na talentovky,ani nik z môjho okolia,v škole majú tiež učitelia viac-menej na saláme,však nejde o ich študijné výsledky,...A tým,že sa učím na prijímačky,tak tým pádom vlastne aj na monitor... či?
A tiež mi nedá neapelovať na @6 a @8 ,keby je to tak ako predošlé roky,už máme po tom a je pokoj..ale,samozrejme,musia robiť zmeny
Ach, monitor..to boli casy...tak strasne mi bolo ukradnute, ako to napisem, ziadne stresy nic..ani som sa do toho nepozrela
ale inak je monitor dost odveci... aj tak su na skolach prijimacky, tak nechalem zmysel toho... asi sa v NUCEME nudia...keby radsej poslali skor vysledky maturit
.. no ... ja idem tiež teraz písať monitor a chodím na doučká čo máme v škole, občas si robím nejaké testy doma, uvidíme ako to napíšem .. myslím, že nejak okolo 70%, možno viac .. na školu mi matika nejde, takže hlavné je napísať dobre zo sj
Pripravujem sa na monitor až príliš. Čítanie s porozumením mi lezie hore krkom.
Myslím si, že matika takých 75 % tá mi moc nejde. Slovenčinu by som podla mňa vedela dať aj 90% a viac. Väčšinou mi to tak vychádza.
Komparo som dala z matiky a zo sloviny na rovnako, 72% čo je slabota. Preto si radšej nejak extra neverím. Ale komparo býva tazsie ako monitor.
Držme si palce navzájom :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Absolutne ma to netrapi, pretoze viem, ze zbytok slovenska su vymlete hlavy co to napisu na 40%
Primitivna vec to je, absoultne sa nebojim
Vyznelo to dost egoisticky ale w/e
No offence
Minule roky ked si napisal na 90% tak si si mohol vybrat skolu ktoru chces a bol by si prijaty aj keby si mal hrozny prospech
Teraz uz musis mat pred monitorom podane prihlasky
Každý rok už horšie aj Monitor aj Maturity Experti z Ministerstva školstva úradujú
A tiež mi nedá neapelovať na @6 a @8 ,keby je to tak ako predošlé roky,už máme po tom a je pokoj..ale,samozrejme,musia robiť zmeny
ale inak je monitor dost odveci... aj tak su na skolach prijimacky, tak nechalem zmysel toho... asi sa v NUCEME nudia...keby radsej poslali skor vysledky maturit
iba 70 % ľudí to napíše na 40 % -
Lepšie ?
dúfam,že si teda taký múdry ako sa tváriš a nebudeš nemilo prekvapený ,džinius
Dakujem za podporu
Myslím si, že matika takých 75 % tá mi moc nejde. Slovenčinu by som podla mňa vedela dať aj 90% a viac. Väčšinou mi to tak vychádza.
Komparo som dala z matiky a zo sloviny na rovnako, 72% čo je slabota. Preto si radšej nejak extra neverím. Ale komparo býva tazsie ako monitor.
Držme si palce navzájom :letim: