no nič nieje aj keby si blbo napisala zoberu ta na kazdu strednu a urcite nieco opises o take tri roky sa nad tym ako si si nad takou somarinou lamala hlavu len budes smiat
pre mna to bolo lahke i ked nwm jaq je mozne ze z oboch som bola medzi najlepsimi pri mojich vysledkoch...ale musim podotknut ze my sme ich robili len skusobne bo som na gympli...
ja nepatrim k ziakom ktory by sa dako extra ucili....a monitor som zvladla na 2....a neni sa coho bat a neni sa koli comu stresovat vobec to neni take ako ucitelia strasia!!!!...cize budte v poho a drzim vam palce
Wewo spoluziacka napisala na Matike prvych 10 prikladou zle lebo si pomylila kolonku. A zobrali ju v pohode. Nehovoriac ze na stredne skoly prijmu skoro kazdeho lebo nemaju dostatocny zaujem. Aspon pripad niektorych mojich spoluziakov. Monitor je iba bu bu bu od ucitelov zalezi hlavne na priemeri znamok z vysvedcka na konci roka. A este typ. Nakup si veeela horkej cokolady, ta povzbudzuje mysel a predavaj ju potom v skole o nejakych 5 korun viac Plno ludi v strese a zdravo neuvazujucich je na tento kseft ako stvoreny
ja som sa na to vobec neucila... ale vobec... jedine co sme robili jakoze v skole sem tam nejaku lbost inak voec.... sa je to primitivne jasom dala na 90 matiku a na 96,7 slovinu a to som nebola sama jednottkarka
hmm...jako citam tak seci ze veeeela som sa ucila a stale sa bojim ...akoze sorry .. ja sa neucim ..a chcem vedet jake mam vedomosti lebo je to testovanie ziakov ake maju vedomosti a ne co sa nabiflia .. ale sak nech sa paaaci kockaci
Heh, monitor. Ako neviem preco, ale ja som sa vobec nebala. A myslim, ze som skoncila fajne, na to, ze som sa nejako extra neucila. A mozno to bolo aj tym, ze nam ho minuleho roka presunuli, takze ja som sa vystresovala na ten prvy termin a na tom druhom som to brala v pohode.
otazky a odpovede budu aj na nete v den monitoru si privstante ako ja bolo tam sice viac verzi...ale jedna bola spravna..lebo ked som v skole pisal...tak nieco co som si pamatal som tam mal ...takze aj na nete sa da najst !
Ale čo pohoda Mne sa hovorí keď už to mám dávno za sebou Sú prázniny na monitor sa vyser.
Ja keď som písal monitor tak slovina bola primitívna síce som ju napísal tak priemerne, že to som ani neľutoval, že som si nezopakoval. A matika ta bola dosť na logiku, ale tu ja mám dobru tak som ju napísal ešte lepšie ako slovinu. Sice nám sa tak vtedy nedozeralo na monitor ale na známky tak neviem. A Komparo som vtedy totálne dohnojil a monitor bol stokrát ľahší.
Takže nestresujte a počúvajte OPAKOVANIE maximálne na hodine to vám stačí.
Wewo je to dôležité ale ty to riadne prehánaš :p Inac digitalko ma pravdu privstan si a pohladaj na nete. Ja som ráno stiahol z netu ceely monitor z matiky ale som nemal program na otvorenie a ani som neveril ze to je pravda tak som odysiel do skoly. A ked som prisiel, stiahol program a otvoril to, tak pekne som si zanadával ako ešte nikdy
ehm ehm..mi sme ani komparo nepislai lebo my sme ani monitor nemali pisat !!!! lenze nasa skola je ako vzdy vinimka ..no kot by povedal ze osemrozne bilingvalne gymnazium dakde v zapadakove v kosiciach bude pisat monitor ble ale zvladla som ho bezproblemov ... aj ked stresy boli to je jasne .. no a teraz mam este styri roky pokoj n uz iba 3 a pol a matutrujem ako 17 rocna omg
Kriste ked sa strachujete na taku picovinu ako je monitor, co budete robit ked budete maturovat ? Sak vas rovno jebne. Monitor je primitivna picovina, kazdy ho zvladol. Je maximalne lahky, a pokial si neni uplny dement tak nemas co riesit.
HLavne sa nestresuj to ti moc nepomože iba ta to zneisti viac a zabudnes aj to čo si sa naučila.Ved predsa zvladlo to vela žiakov pred tebou zvadaš aj ty. aaj tak su omnoho doležitejšie veci ako monitor preto sa hlavne neboj a ak si sa učila tak neni problem a poprpade si s dakym už oradiš neboj nie je to take prisne ako vas strasia
neni sa coho bat ked si pozriete ine testy z predchadzajucich rocnikov, tak su to primitivne veci len vsetky tak zaujimavo sformulovane ze vas rychlo dopletu ... njlepsie je kazdu aj primitivnu vec nakreslit alebo rozpisat kazdy detail aj ked si myslite ze vysledok je jasny ... lebo zadnie niekedy klame ale v skutocnosti ide o velmi primitivne priklady
Mno, pocula som ze je mozne odpisovat aj ze to byva lahsie ako komparo, ale komparo som mala katastrofalne a aj tak sa toho bojim ... teda ze budeme mat daku prisnu staru picu co nas tam bude poriadne strazit a tak ... snad to bude dobre, lebo moc som sa neucila ... slovina je v pohode ale matika je pre mna horor !!!
....ja asik v stredu zjem pár tabuliek čoklidky navyše....moja znalosť matiky je v týchto dňoch pod nulou, a to som sa učila jak magor....ja si tam sadnem a budem mať okno jak hovado....a samozrejme sme zas my prvá devina, ktorá bude mať tú nechutnú druhú časť....som príklad nervného človeka, som si vedomá, ale keď to u mňa inak nejde....Komparo bolo síce ľahké to hej, ale to neznamená, že bude aj Monitor....myslím, že s tou chocko terapiou začnem už dnes... :oD
tak tak ako som uz v podobnom fore napisal, ja som cely gympel presiel sposobom (maturita bola vynimka) pozret sa do toho cez prestavku pred danym kontrolovanim vedomosti a to nie som genius alebo co a myslim si ze je to v silach kazdeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nejak mi to bolo jedno a wobec som sa nestresowal..neboj,nakoniec sa dakde urcite dostanees
Ja keď som písal monitor tak slovina bola primitívna síce som ju napísal tak priemerne, že to som ani neľutoval, že som si nezopakoval. A matika ta bola dosť na logiku, ale tu ja mám dobru tak som ju napísal ešte lepšie ako slovinu. Sice nám sa tak vtedy nedozeralo na monitor ale na známky tak neviem. A Komparo som vtedy totálne dohnojil a monitor bol stokrát ľahší.
Takže nestresujte a počúvajte OPAKOVANIE maximálne na hodine to vám stačí.
...co som videla monitor aj som mala moznost pocitat niektore priklady mozem povedat ze uuuplne primitivne ...
a ked sa nebudete stresowat tak sa vasm akurta tak poari ho dobre napisat..vlastna skusenost
Btw, vidim ze MONITOR 9 by mohol byt kludne nazov pre nejaky tazky mysteriozny serial