ale vobec vas ten monitor nemusi trapit...je to len zdrap papiera...aby nasi ministri mali z coho robit dolezitych a aby vy ste boli zostresovani a sklamani...sak asi za 1h. nezistia aky je cloek mudry a aky hlupy ...hlupost uplna
nie ze to bolo tazke ale bolo to hlupeeee....vrr...a nestihla som dopocitat matiku...vlastne to u nas nestihol nikto takze posledne ulohy som len tipovala ...ale bolo to lahke na rozdiel od sloviny....uz som si nasla 4chyby
Jakna....joj netrap sa ...aj mna to svalo na druhy den som dakoj nasla vela chyb...ale teraz nik ot na strednej ani nevytahuje ani nic....beru skor priemer ...je to len zdrab papiera fakt...
nie ze to bolo narocne,ale dali na to hroznee malo casu,myslim na tu druhu cast,co to bolo tych 30 minut?boha,ked som si uz treti krat citala prvu ulohu v slovine,´cause som to nepochopila ani na druhy raz,a to som mala uz asi len 10 minut,a to boli asi 4 priklady len v 1. ulohe
Aha prepac Wewo ja som totiz taka inteligentna ze som tomu tvojmu primitivnemu JOKU neporozumela. Samozrejme ze si inteligentnejsi. A ako kedze chodim na gympel mame uz vysledky z matiky mam 100% mimochodom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov