tak ja si myslim ze monitor je dost blbost....nie je to ani take tazke o to by neslo aale stat na to minie kopu penazi (z nasich dani!! ) a vsade vyhlasuje ze je to objektivne a bla bla a prd nikdy to nie je na 100% lebo v tomto state sa nic neda ustriehnut na 100%...a nas minulorocny monitor este aj presuvali na druhy termin a na prvy uz mali natlacene papiere takze to musieli na druhy krat spravit ine takze naklady na minulorocny monitor boli dvojnasobne...no nemohli tie peniaze pouzit na nieco rozumnejsie a hlavne uzitcnejsie pre toto skolstvo....a niektore skoly to vobec neuznavali min.rok. takze ja osobne si myslim ze je to dost zbytocna vec pre skolstvo
ja som ho písala vl.tento rok..teraz som už na strednej a tiež som sa stresovala kvôli tomu,ale nič to nie je,ľahké to bolo..len som mohla napísať lepšie,ale neva ..ale hlavne žiaden stres..úplná pohodka
hej hej hlavne sa netreba stresovat to je hlavne....ono to fakt nie je tazke len clovek ma strach lebo nevie co tam bude....ale tak fakt to nie je nic tragicke
My sme pisali tak, ze sme opisovali od seba jedna radost a ucitelka nam povedala: "Ked uz opisujete, robte to aspon ticho."...pretoze sme dot cez seba hovorili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
My sme pisali tak, ze sme opisovali od seba jedna radost a ucitelka nam povedala: "Ked uz opisujete, robte to aspon ticho."...pretoze sme dot cez seba hovorili