Je možné, žeby sa zo slušného, usmieteho, vzorného kandidáta s pekným šálom vykľul jeden okrutný rodinný násilník, ktorý sa chová k svojej rodine horšie ako divá zver?
Často sa z najväčšej chuďeri stane ťažká zlatokopka a skončí ako ešte väčšia chudera.
ak mas na mysli Borisa K - tak ja som stale vravel ze len idiot si moze mysliet ze ten clovek zbohatol legalne, ze je poctivy a slusny s moralnymi zasadami a ze do politiky ide aby pomohol ludom...jeho volici su snad este sprostejsi ako ti Kotlebovi...a ze kopal tehotnu priatelku do brucha a do tvare az do krvi svedci len o tom, aky to moze byt clovek...ale idiot mu uveri svatoziaru lebo Boris K. rad pride zapozovat do Siedmeho neba ako mesias to uz je vazne mozne len na Slovensku
@wayne Súhlasím, že jeho voliči, sa zachovali srostejšie ako Kotleboví. S tým ako zbohatol o tom veľa neviem ale nebudeme si klamať, podnikateľ jeho formátu čo začínal za Mečiara a uchytil sa... no ten bude len zťažka čistý... Ale zas veriť Kočnerovy každý žvást... KOČNEROVY... prosím vás... to snáď nemyslíte vážne...
Inak, ako vie, že sa Kollár išiel na Kubu s mafiánmi v jednom lietadle, žeby v ňom bol s nimi, alebo sa o tom rozprával s jedným z tých mafiánov, ktorý mu aj fotky k tomu poskytol? Neznamená to, že sám má s mafiánmi blízke vzťahy? A keď sa niekto pozerá na to, ako si niekto ženu kope tehotnú do brucha na zemi a počká kým ju do krvy neskope a potom sa ešte tvári ako jediný spravodlivý. Fuj, proste grcka... Nevravím, že Kočner nepovedal pár právd, ale tváriť sa aký je on čistučký ako ľalia a všetci okolo neho ho len špinavo ohovárajú... Ďakujem ale z toho sa mi chce solídne grcať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak, ako vie, že sa Kollár išiel na Kubu s mafiánmi v jednom lietadle, žeby v ňom bol s nimi, alebo sa o tom rozprával s jedným z tých mafiánov, ktorý mu aj fotky k tomu poskytol? Neznamená to, že sám má s mafiánmi blízke vzťahy? A keď sa niekto pozerá na to, ako si niekto ženu kope tehotnú do brucha na zemi a počká kým ju do krvy neskope a potom sa ešte tvári ako jediný spravodlivý. Fuj, proste grcka... Nevravím, že Kočner nepovedal pár právd, ale tváriť sa aký je on čistučký ako ľalia a všetci okolo neho ho len špinavo ohovárajú... Ďakujem ale z toho sa mi chce solídne grcať
v číne by všetci viseli za zlodejinu a to nehovorím o vláde SR, tam by už nikto nesedel...