Máš zakotvené dakde v ústave alebo v zákone alebo v čom, že sa nemôžu mosty a pod. volať po žijúcich osobách, navyše to musí byť nejaká osobnosť spojená s históriou Slovenska, takže hlas väčšiny alebo nie, ľudia stále musia rešpektovať zákon. Mali si na hlasovanie vybrať iný názov.
Nemyslím si že je to stupídne, aj v Maďarsku sa už stalo niečo podobné, proste ľudia si z toho spravili srandu ale určite neočakávajú že sa tak bude volať naozaj a keby že predsa len, tak na tom nič nie je ved je to len most nie nejaké dieťa čo by sa malo hanbiť za meno. Je to na hlavu robiť z toho také velké haló.
podľa mňa je to vtipné a nevidím dôvod prečo by sa tak nemohol volať, keď ľudia chcú, mama hovorila niečo o strate kultúrnej identity, ale toto je podľa mňa tiež súčasť kultúry, nový folklór, tak prečo nie? prečo označovať za kultúru a folklór len niečo čo vzniklo do určitého roku vrámci určitého územia?
plus vymysleli sme skvelý otvárací ceremoniál, prišiel by Čak, a otvoril by oficiálne most tým že by ho prešiel na rotopéde (kolieska na spodok, nenápadné lanko ktorým ho niekto potiahne, a zrealizovaný Čakovský vtip je na svete)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Podľa mňa je to stupídne
Ako vravíš , je to stúpidne, ale na druhej strane, keby to nebolo protiústavné , mali by rešpektovať hlas ludu......
Ale pochybujem, že by rešpektovali.
tak je
plus vymysleli sme skvelý otvárací ceremoniál, prišiel by Čak, a otvoril by oficiálne most tým že by ho prešiel na rotopéde (kolieska na spodok, nenápadné lanko ktorým ho niekto potiahne, a zrealizovaný Čakovský vtip je na svete)