aj aj ale v mojom veku len motorka a celkovo moj zivot sa zatial toci okolo motorky posledny rok vzdy ma bavili moto a auto ale ked som zacal jazdit stuntriding ........
Jednoznačne auto. Keď si ešte mladý a chceš si len tak jazdiť, tak je dobrá aj motorka. Ale keď budeš mať rodinu tak som zvedavý ako budeš na tej motorke vyvážať deti do školy ...
akoze, zvazoval som, ze si spravim papiere na motorku... a presne v tej dobe sa zajebali dvaja chalani, co som poznal, na motorke+jeden sa dojebal na cely zivot.
mám auto aj motorku, ale táto dilema je jednoduchá - jednoznačne motorka! motorku som kúpil minulé leto a ľutujem, že ma to nenapadlo už skôr. do auta už ani nechcem nastúpiť, auto sa pre mňa stalo nezáživnou krabicou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
..kvak..
inak hlasujem za avto na motorke neodvezes svoje ghetto a mozes si chodit aj v zime
A motorky mozem jebať ked vydim tolko známych čo si dojebalo zivot jak sa hovorý "na aute naburať možeš , na motorkse nesmieš"
a najlepšie oboje ale nieje to podmienkou
a neverim si az tak moc, aby som na tom jazdil.
presne tak!