@LolaStylesova počkaj, "milenka" je to z jedného pohľadu aj keď sa "jej šťastie zakladá na nešťastí muža", toho jej oficiálneho, napríklad.
to zaprvé.
zadruhé, akým spôsobom sa v mileneckom vzťahu zakladá šťastie milencov na nešťastí tretej osoby ktorá je s niektorým z milencov vo vzťahu?
(nijakým)
zatretie, čo sa obvykle stane v momente keď "iná žena" zistí že jej chlap má milenku, čiže v tom momente kedy by sa "šťastie milenky" mohlo začať zakladať na nešťastí inej ženy? vyrieši sa to obvykle tak že ostanú dvaja, čiže zasa nikto nejde fičať na úkor nikoho.
zaštvrté, vlastne bod prvý formulovaný ako otázka, prečo predpokladáš že podjebáva chlap? ono totiž ten predpoklad tvojej otázke škodí, chlapi podvádzajú čisto z chtíču, a práve ženy vo väčšine prípadov hľadajú milenca vtedy, keď ich partner neuspokojuje *psychicky* a *duševne*
a zo skúsenosti... ako milenky boli pri mne ženy o dosť šťastnejšie než ako priateľky/partnerky. dokonca tak že v druhej fáze často spomínali na tú prvú aké to bolo krásne.
nie pretoze zeny v sebe maju zakodovane ze potrebuju okrem sexu aj vztah a aj keby nie tak uz len z toho principu ze hra druhe husle a ze ten chlap sa kvoli nej neunuva opustit sucasnu.. teda...ozno je nejaka vynimka, co ja viem, ale domnievam sa, ze to nejde
@14 neviem prečo som sa rozhodla taký šlapkovský komentár napísať.
Nie nie som/nebola som nikoho milenka lool.
Len si to tak myslím vzhľadom na nadobudnuté teoretické znalosti v tejto problematike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to zaprvé.
zadruhé, akým spôsobom sa v mileneckom vzťahu zakladá šťastie milencov na nešťastí tretej osoby ktorá je s niektorým z milencov vo vzťahu?
(nijakým)
zatretie, čo sa obvykle stane v momente keď "iná žena" zistí že jej chlap má milenku, čiže v tom momente kedy by sa "šťastie milenky" mohlo začať zakladať na nešťastí inej ženy? vyrieši sa to obvykle tak že ostanú dvaja, čiže zasa nikto nejde fičať na úkor nikoho.
zaštvrté, vlastne bod prvý formulovaný ako otázka, prečo predpokladáš že podjebáva chlap? ono totiž ten predpoklad tvojej otázke škodí, chlapi podvádzajú čisto z chtíču, a práve ženy vo väčšine prípadov hľadajú milenca vtedy, keď ich partner neuspokojuje *psychicky* a *duševne*
a zo skúsenosti... ako milenky boli pri mne ženy o dosť šťastnejšie než ako priateľky/partnerky. dokonca tak že v druhej fáze často spomínali na tú prvú aké to bolo krásne.
To ci moze byt stastna len ako nejaka "druha volba" ci "nahrada", to je uz ina otazka.
Asi by si si mala ozrejmit pojem milenka.
a samozrejme dobre vytrtkana milenka = statstna milenka
@12 ulej, ne?
Nie nie som/nebola som nikoho milenka lool.
Len si to tak myslím vzhľadom na nadobudnuté teoretické znalosti v tejto problematike
ak to pochopi tak as vtedy je to milenka.
ona ma byt stastna ale tvoja penazenka nie.
Ak to dokazes tak potom milenka ta prekvapi zo vsetkym a vsade