na sk je rasisticke vsetko aj za tvoj nazor si rasisticka svina za to ze mas rad krajinu si rasista
Zabudny draha zabudny mladenca nad ktorym mracna zatienili nebo zabudni draha zabudni na chlapca ktory sa bole navzdy luci s tebou radsej sa zrieknem vsetkcyh svojich slasti NIKDY VSAK NIKDY SVOJEJ VLASTI
Ludovit Stur - slovak ako repa jeho basne hovoria za vsetko cize (prec z cernoskami z SK)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ako môžu subjekty (my) dosiahnuť objektívnosť? No asi nijak. Stačí len, ak nebudeme príliš subjektívny.
Inak, zdá sa mi, že tento môj komentár je minimálne tak vadný, ako otázka, ktorú komentujem
@amrafel Toto nie je diskusia. Ale anketa.
A ak sa ti zdá zbytočná mohol by si aj vyjadriť prečo.
Zabudny draha zabudny mladenca nad ktorym mracna zatienili nebo zabudni draha zabudni na chlapca ktory sa bole navzdy luci s tebou radsej sa zrieknem vsetkcyh svojich slasti NIKDY VSAK NIKDY SVOJEJ VLASTI
Ludovit Stur - slovak ako repa jeho basne hovoria za vsetko cize (prec z cernoskami z SK)
..kvak..
..qak..
ale slušných ľudí v KE mi je fakt ľúto...........a teda chápem, ak vybuchnú
Teda v mojom osobnom ponímaní nemôže ...