Drahá slečna, samozrejme, že môže. Ak ste v láske dlhodobo nešťastná, nevyrovnaná a príde niekto, kto Vás z toho doslova vytrhne. Je len logické, že sa citovo na túto osobu naviažete. Či to je správne je však už iná otázka...
Teda myslíte že som citovo nevyrovnaná a vo vzťahu nespokojná? Lebo ja som vo vzťahu už 4roky a v podstate všetko je ideálne akurát ten náš vzťah sa nikam neposúvam a myslím,že tam je tá chyba...
@trdelniiiq priateľu, nemyslím si. Ak Vás cielene niekto vytrhne z psychického rozpoloženia založeného na nešťastnom vzťahu, alebo nešťastí vo vzťahu, môže táto známosť radikálne ďalšie smerovanie vzťahu ovplyvniť a takisto môže znamenať nový začiatok niečo úpne iného. Pohybujeme sa v rovine hypotéz, alebo mi chcete tvrdiť, že ľudská psychika nieje nevyspytateľná ?
@dokonalygentleman niekde som aj čítala že každé štyri roky by sa mal vzťah posúvať napr. svadba , dalšie štyri roky dieťa, potom dalšie dieťa a podobne a my jednoducho už nejaký rok aj pol stagnujeme,dokola sa deje to isté a nič sa nemení,ale pritom ja ho ľúbim a on ma tiež ,len mám z toho zmiešané pocity a nedávno som stretla jednu osobu ktorá ma očarila,ale nepoznám ho dlho tak neviem či to nieje len taký ošiala chuť spoznávať niečo nové...
Reálne to nie je... lebo ak miluješ, tak miluješ len jedného. A ak si myslíš, že miluješ dvoch, tak k tomu druhému ťa viaže niečo iné - súcit, svedomie, iná citová náklonnosť... ale reálne dvoch nemôžeš milovať. Môžeš si to myslieť, ale nie je to tak...
@majamystic Spoznávanie nového , tento ošial dôverne poznám
Takisto posúvať vzťah niekam nútene, zvlášť ak sa to niekde píše je hlúposť. Osobne poznám páry, kt. spolu chodia osem rokov, vzali sa až v deviatom roku. A vôbec je táto teória zvláštna. Čo v manželstve po štyroch rokoch? Dieťa? fajn a čo potom? Ďalšie? fajn!... Alebo nebodaj rozvod? Lebo 15 detí asi nebudete chcieť mať
@dokonalygentleman nie neposúvame sa ,žijeme stále u mojích rodičov ,on je stále v práci domov,chodí len na piatky a soboty domov a ja som stále v podstate sama... je mi ťažko...
@majamystic chápem Vás, drahá slečna. Nepomohlo by však ak by ste si sadli a vážne si o tom pohovorili? Ak ho ľúbite, tak prejdete aj týmto ťažkým obdobím. Spoločne. Ak to nezvládnete, asi ho nemilujete.... Lebo v manželstve bude tých prekážok viac a viac..
@dokonalygentleman s ním je ťažké sa o niečom s vážnosťou baviť ,mne to príde tak ,že má poruchu pozornosti ,lebo on je hudobník a neustále si tak s prstami brnká po stehnách jak ked hrá na gitare ,je to zložité ... a aj ked mu niečo chcem povedať alebo chcem niečo riešiť robí si z toho srandu...
@majamystic nemal by som to hovoriť, a neprináleží mi právo súdiť. Ale v tomto prípade by sa nemal čudovať ak mu vzťah stroskotá. Ak Vás neberie vážne, nezaujíma ho, že sa trápite, tak Vás nemôže nik držať v tom v čom ste nešťastná.
@dokonalygentleman máš pravdu ,ale ja sa bojím toho že s tým novým to nebude taký vzťah aký by som stratila tým že by som bola s ním... bojím sa tej zmeny a vlastne pôvodná otázka znela,môže človek milovať dvoch ľudí... nedá sa to tak vyriešiť že by som bola s oboma?
možno istý čas áno ... ale je to podľa mňa len prvotný klam, také pobláznenie, nerozhodnosť, niekto sa len možno príliš snaží a pravú tvár ukáže až časom ...
Johnny Depp povedal, že keď miluješ 2 ľudí, tak si vyber toho druhého, pretože keby si naozaj miloval toho prvého, tak toho druhého si nenájdeš čiže z toho vyplýva --> nie.
neviem, či to je možné, ale poznám pár ľudí, čo sa nevedia rozhodnúť ku komu, čo cítia, ale napr. v zdravej rodine je to možné, keď rodičia milujú svoje deti, no v romantickej láske, netuším, asi to môže posúdiť, len ten, čo niečo podobné zažil
Zaujímavá otázka. Napadla mi ďalšia. Keď môže človek milovať jedného ľuďa, keď môže milovať dvoch ľudí, môže milovať aj n ľudí? (n je prirodzené číslo)
@majamystic možeš, odkiaľ majú všetci takú blbosť, že milovať sa dá len jedného človeka?
Na druhej strane sa ľudia samozrejme neradi delia o toho, koho milujú - teda, ja by som sa nerada delila aj o viac ľudí, ktorých by som milovala, ale tak zase jedna vec je robiť niečo nerád a druhá nedokázať to
preanalizuj si tie roky! Pripadajú ti prázdne? Odíďte od seba ak si aj on myslí že vám to neklape. Aký je ten druhý? Myslíš že s ním budeš vedieť chodiť? Máte spoločné záujmy? Lebo ak nie tak budeš bez oboch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Takisto posúvať vzťah niekam nútene, zvlášť ak sa to niekde píše je hlúposť. Osobne poznám páry, kt. spolu chodia osem rokov, vzali sa až v deviatom roku. A vôbec je táto teória zvláštna. Čo v manželstve po štyroch rokoch? Dieťa? fajn a čo potom? Ďalšie? fajn!... Alebo nebodaj rozvod? Lebo 15 detí asi nebudete chcieť mať
Je to tam podrobnejšie rozpísané,aby ste pochopili v akej situácii som....
Problém je, že oni ani netušia, že existujem
Na druhej strane sa ľudia samozrejme neradi delia o toho, koho milujú - teda, ja by som sa nerada delila aj o viac ľudí, ktorých by som milovala, ale tak zase jedna vec je robiť niečo nerád a druhá nedokázať to
@36 dajte jej pokoj